- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #225199 üzenetére
Régen nem emlékszem így működött volna, de most nálam gyakorlatilag az összes vesztés az steamroll, gyakorlatilag nincs éppenhogycsak nyerés vagy vesztés. Mikor STB 1-el játszok minden loseban van valami közös: Én elvagyok az oldalamon, túlerővel szemben, folyton tier 8 de tökmindegy mert az ellenfél top tankjaival harcolok mindig. Én tartom magam túlerő ellen, talán nyerek is, de mindegy, mert a tetves szar csapat vagy képes túlerővel veszíteni a másik oldalon, ahonnan csak flank a seggemet és megölnek, a másik variáció, hogy tőlem és tőlük is sokan vagyunk egy oldalon, én kinézegetek, tradelek, mire elérem a 10 körüli lövést észreveszem, hogy az eredetileg mondjuk 7v8 helyett, valahogy maradtam én meg 1 másik srác mellettem 6 ellenfél ellen miközben én csak csináltam a dolgomat, aztán túlerő, lerohannak vagy oldalbalőnek. Mivel tényleg tetves sok screenshotot csinálok még bizonyítani is tudom, hogy kb minden veszteségem így végződik
-
Swinegod
őstag
Chieftain max (1000hp)-ról megölt 2 AP (gold nyilván) lövéssel, imádom ezt a játékot komolyan
-
Geller72
veterán
Hányinger ez a sok skoda..
-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod #225194 üzenetére
Én most sem sunnyogok. Még a SU-130 PM-el is megyek be a sűrűbe, annyi, hogy a játék elején a mások által dobott spotra lecsapok ha van, vagy én spotolok, fent van a csigaszem. De ha látom, hogy nem bukó a csata, megy előre a csapat, ott vagyok általában a medek sarkában, az egylövéses tankokra meg simán rámegyek, főleg, ha van HP-m. Ha ránkesnek, akkor próbálom megvédeni a védhetőt, és/vagy kiszedni a csatából a maximumot. A WZ-120 meg pont roham TD, távolról nem is pontos. Azzal arcba kell menni a medekkel. Ma is volt egy meccsem vele, a végén én maradtam, vittem magammal a garázsba másik négy enemy-t, 2k felett pattintva. Kicsit hulldownban, vagy dobtetőről, platóról lenézve brutál tud lenni, rengeteget pattint. A GSOR dettó, az egy jó hulldown majdnem med.
. A legtöbb pattintásom T8-ban azzal a tankkal van.
. Majdnem 5k.
-
Swinegod
őstag
válasz
Baltazár123 #225193 üzenetére
A valóságban a TD-k nem sunnyogtak. A Stug konkrétan azt jelenti rohamlöveg. A legtöbb TD feladata az volt, hogy olcsón rakhassanak nagy tűzerőt egy már meglévő alvázra
-
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod #225184 üzenetére
"Ez az új map elég érdekes, ez is a jó kis Wargaming formulára épül, hogy ha nem iszonyat fölénnyel nyerted meg az oldalt akkor igazából elvesztetted az oldalt mivel mekkúrnak a TD-k fedezék mellett bokor mögül mikor mennél előre"
Ha visszagondolsz, amikor volt az a mód, az új térképek tesztelése, akkor ott is voltak olyan kérdések a kérdőívben, hogy elég bokor van-e elrejtőzni, meg snipert játszani a pálya különféle részein. Több kérdés is volt ezzel kapcsolatban. Artyval nem játszottam, de láttam streamben, hogy ott meg olyanokat kérdezett, hogy tudja-e jól lőni az ellenfelet. Nincs-e túl sok takarás stb.
Nyilván a WG úgy gondolja, hogy sokan szeretik ezt a sunyi játékmódot, ahogy a való életben is a páncélvadászok csinálták csak nekik muszáj volt, ez meg játék lenne, amin szórakozni lehet. Rohadt nagy élmény lehet egy bokorból lesni kifele hosszú percekig, de mindegy, ezt ők tudják. A WG meg felismerte az igényt és rakja is bőszen a sniper helyeket.
-
dokee78
félisten
Én egyelőre megvagyok a Field Modification nélkül.
Közepes játékosként lőttem 4. csatára 5.349-et a Vz. 44-1-el.
Tank Ász lett.
Majd a 6. csata prohorovkán ahol 1371 dmg és 4984 assistre újabb Tank Ász.Bia nélküli legénységgel.
-
Geller72
veterán
Egyébként nekem tetszenek az új cseh nehézvasak. Viszi a lőszer keresztül őket, mint a vajat.
. Lightokról többet pattanok, mint ezekről. Löszerrekeszt is lőttem ma párat beléjük.
-
Geller72
veterán
válasz
phoenix1989 #225180 üzenetére
Akartam írni, hogy a kombináltaddal volt a baj, azért nem adta meg a harmadikat. Kellett neki az assziszt is..sőt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
manu75 #225186 üzenetére
Háááát igen, most néztem én is épp, hogy hiába volt 360K free XP-m, az el is olvadt, mire a Cseh nehezeken végig fejlesztgettem a szükséges modulokat, hogy eljussak a Vz.55-ig.
Így kénytelen leszek majd minden tanknál kivenni a pipát a Legénység fejlődése mellöl, hogy tudjam gyűjteni az XP-t az adott tankra, hiába ELIT státuszban van már akár évek óta.
Na de a fejlesztés jó, csak most újra kell XP-t grindolni hozzá. Ennyi baj legyen. Mondjuk jó lett volna azonnal kipróbálni, de a megmaradt free-t, majd ki kell találnom, hogy melyik tankra használjam fel a kipróbálás miatt. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #225185 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez az újítás. Elég sok tankomon van xp mivel elfelejtettem bepipálni a legénység növelőt. Az E75-ön pl. 400k xp van.
Szóval mind végignyomogattam, és pl. a Tigris meg az E75 is HP buffot kap. Ezért kreditet sem kell költeni szintenként növeli és állandó. T54-re motorerő BC-re szintén plusz álca is jön. Szóval a kedvenc tankokra érdemes újra gyűjtögetni az xp-ket. Teljesen jó a két szett is, jó példa a light tank, mert ha berak városira akkor levehetem a csigaszemet helyére teszek egy töltésgyorsítót és csak egyet kell cserélnem a többi ugyanúgy marad nem kell érte plusz sok kreditet fizetni meg annyi töltésgyorsítót adott már a játék az biztos van mindenkinek de más egyéb is. Az új pálya meg tök jó első kör tank ász a bc-vel aztán kiderült elég gáz, hogy 1100 pár pontra már tank ász jár, ennyire nem megy már az a tank? A kpz-vel meg kínlódok, mert nem adja be már többször voltam 1400 fölött de mindig csak első osztály.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #225183 üzenetére
holnap amikor belépsz, akkor kapod meg
Felszereléses dolog:
Ha vkinek rengeteg free XP-je van vagy akár farmolt a frissítésig a 10-es vasakkal, akkor biztos kifejlesztgeti a szinteket és majd kísérletezgetnek, mert megvenni már "csak" kreditet kell égetni. Én is csak azt fogom majd kifejleszteni a tankoknál - az sem lesz kevés free XP vagy kell majd gyűjteni simát - amivel 2 féle felszerelés hármast tudok feltenni egy tankra. És még az is lehet, hogy ezt is csak bizonyos tankoknál - pl lightok - mert ott ugye nagyon nem mindegy, hogy városi pályára tesz be a játék vagy egy nyíltre mint pl Prohorovka. Nem ugyan az a hármas kell egyikre és másikra. Ez kifejezetten ötletes és jó fejlesztése volt most a WG-nek. Kár, hogy ez igen kevéske a sok hülyeség mellett. -
Swinegod
őstag
Ez az új map elég érdekes, ez is a jó kis Wargaming formulára épül, hogy ha nem iszonyat fölénnyel nyerted meg az oldalt akkor igazából elvesztetted az oldalt mivel mekkúrnak a TD-k fedezék mellett bokor mögül mikor mennél előre
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989 #225179 üzenetére
Kifejeztem, az erről legelső kommentemben írtam, hogy pár % camot nekem megér a tolatási sebesség, gondoltam ha megemlítem a camot és hogy azért cserébe 20 helyett 22 akkor egyértelmű lesz, hogy tolatási sebességre gondoltam. De elnézést kérek tényleg nem volt teljesen egyértelmű
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #225145 üzenetére
Szerintem a Crew 2.0 előbb lesz a játékban, mint újra blueprint beváltás. Elvileg egyszeri eset volt, de tudjuk ez mit jelent WG-nél, tehát vmikor majd a jövőben elképzelhető, de szerintem nem a közeliben.
phoenix1989: GRATULA! Csak összejött ezek szerint. Szép!
Ha jól láttam, akkor mégsem a kis VK28.01 kaptuk ajándékként a 105-ös löveggel, hanem egy újabb T-34 variánst. Remek, így lesz már belőle 3 a garázsban - és a -85/85M féléket nem számolom ide.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #225179 üzenetére
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #225173 üzenetére
Azért potenciálisan 750k kreditet csatánként a világon senki nem fizetne, ez még a WGtől is túl sok lenne. Még 50k is egy darabért egy 8-asra is sok pláne hogy valami hátrányt is ad
És igen szerintem is elég fos a UI, az hogy ad permamens buffot is a tankodra, még ha kicsi is szerintem szintén jó ocsmány dolog
-
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989 #225160 üzenetére
Ezért mondom 3% camot megér, 32 vagy 29 őszintén kb ugyan az, de 20 helyett 22 hátsótornyos peekelsz egyszer lősz visszamész tankkal nagyon jó
Meg pld svéd TD ágban tökmindegy szerintem az 5% célzási sebesség amit feláldozol 3% pontosságért
-
phoenix1989
őstag
válasz
Swinegod #225159 üzenetére
cserébe valamit meg vesztesz. én az m4 49 re gyors felrántottam maxra free ből de érzetre semmi változás. szerintem ez arra jó hogy a sok bentragadt free xp-t meg kreditet elbassza valamire az ember, de érdemben nem tesz semmit hozzá a tankhoz mert ahol kap másutt veszít. egyedül a látotáv növelés ami érhet valamit mert ott a kábitásod lesz hosszabb de azt ki nem szarja le.
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989 #225156 üzenetére
STG-n nekem megért 3% camo-t az extra tolatási sebesség
-
nomic
aktív tag
válasz
phoenix1989 #225156 üzenetére
Amúgy nézegettem és nagyjából így érzem én is. Többnyire nem éri meg. Ami engem érdekel az a fogyócikk/lőszer választós, de az ugye az első fejlesztés. A felszerelésest úgyse fogom használni, az abszolút pay to win, nincs pénzem duplán felszerelgetni a tankjaim.
-
phoenix1989
őstag
ezeket a fejlesztéseket mennyire érdemes megcsinálni a tankokon? mert amint látom egyes tulajdonságokhoz ad másokból elvesz. pl javít a szóráson de lassabban fog célozni vagy fordítva. ha nem teszek fel semmit még lehet jobban járok xD
-
Baltazár123
őstag
válasz
nomic #225153 üzenetére
Ez jól hangzik, csak a leírás alapján nem nulladik skill lesz a tankosnak a BiA, hanem sima első skill, de kifejlesztve. Mondjuk így is kb 200e xp előnyből indul akkor, de egy cseh nehéz tankos parancsnoknak kell 6-7 skill, amik mind jók és hozzátesznek és ezért lenne fontos a nulladik skill. Meggondolandó azért, bár 2 ticketért a 850e xp ilyen szempontból jobb választás lenne akkor már. Esetleg az még működhet, hogy lövésznek megveszem 2 ticketért és 2 ticketért a +850e xp-t neki, akkor már majdnem 3 fullos skill meglenne a lövésznek.
Parancsnokot meg átrakom és majd a következő BP-ből jönne egy parancsnok. -
nomic
aktív tag
válasz
Baltazár123 #225152 üzenetére
Röviden: Aug 12 és Aug 22 között (plusz 23. hajnal) összesen hétszer kell belépni. Minden belépésnél jár egy nap prémium és egy gift ticket, valamint az első belépésnél egy tier 4es, stock löveges T-34 ajándék tank. A ticketeket be lehet váltani a shopban jutalmakra.
Baltazár123: sorry, nem neked szántam a választ, véletlen nyomtam így
-
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #225149 üzenetére
A fenébe, akkor gondban leszek. A következő BP csak ősszel indul majd valamikor, meg az túl értékes, hogy lövésznek tegyem meg, őket parancsnoknak szánom. A küldetésekkel meg nem haladok olyan jól, hogy onnan kivegyek 2 nulla skilles tankos a közeljövőben. Ez így nem lesz jó akkor. Még az is lehet, hogy bejön a crew2.0 hamarabb, minthogy ki tudjak venni 2 nulla skilles tankost
-
válasz
Egyetlen egyszer volt eddig ilyen blueprintes csere.
De ugye maguk a blueprintek nem régiek a játékban, talán 2 éve vezették be? Vagy csak 1 éve?
-
Geller72
veterán
válasz
Azért ilyenekből elindul 5 egy oldalon, sejtheted..
-
Geller72
veterán
válasz
phoenix1989 #225142 üzenetére
Az adott GM százalék előtt. Pl. 63,8%on álltam. Miután ráfeküdtem, akkor meg 56-on.
-
popey37
addikt
válasz
nomic #225138 üzenetére
ja, kivettem a mappából a modot/ statisztika mod/ és megjavult.
viszont valamit nagyon elkurtak már megint, mert 300 feletti pingem van és 20-30 fps.
már ujrainditottam vagy 4x, de semmi változás. igy meg nem lehet játszani.
a netemmel semmi baj nincs 60MB/sec a sebességem bármelyik sebességmérővel tesztelve, mellé 8 ms a ping.
tehát megint a játékban van valami elba***va. -
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #225141 üzenetére
Skill oda meg vissza van az új cseh prém tanktól. Megnéztem magyar videókat is, ott azért reálisabb képet kaptam, főleg tankelit magyaráz nagyon jól. Amellett, hogy ő is durva köröket ment vele, de nagyon jól kiemelte a tank gyengeségeit, amiket ő tud kompenzálni, de egy hozzám hasonló játékos már nem.
Ezzel együtt az új cseh prémium tank jónak néz ki nagyon, ha kapok egy kupont valamikor, akkor az ősszel lehet, behúzom.
Egy gondom van csak, hogy 1 cseh legénységem van, de a medeket mindenképpen ki akarom majd húzni és meg is tartani.
Aki régebb óta játszik, attól kérdezem, hogy milyen gyakran van olyan akció, hogy blueprinteket nulla skilles legénységre lehet becserélni? Volt most év elején, érdekelne, hogy kb mikor várható a következő.
Ugyanis én úgy csinálom, hogy a parancsnok meg a lövész (ha van dedikált lövész) legyen nulla skilles, mert úgy gondolom ezeknek van sok olyan tényleg hatásos skillje.
A többinek nem kell, szerintem, mert 4 skillsorban elférnek, főleg nehéz tankon, ahol az álca amúgy is csak opciós.
Talán még a vezetőnek vannak hasznos skilljei, de ott is nehéz tankra, elég a 4-5 skill sor, utána már sokat nem javít az adott tankon (mert a skillek eléggé tanktípus specifikusak) bia+javítás+megelőző karbantartás (bár én ennek sok hasznát nem láttam, ezért a mostani legénységeimen nem is használom ezt, prém tankokra teszek fel automata tűzoltót, akcióban vettem 500 darabot 5 éve, még mindig van belőle 420, mert jött is hozzá elég sok) + tanktól függően 1-2 skill és ennyi. Még a vezető lehet nulla skilles, ha van rá lehetőség, de ez már erősen opciós, annyira specifikusak a skillek. Az érdekes viszont, hogy mindenki ajánlgatja a vertikál stabot és kevesen teszik mégis fel a vezetőre a smooth drive skillt, ami a vert stab skilles kiegészítője.
A lényeg, hogy ha kéne még 1 sor legénység a cseh nehezekre, akkor kéne 2-3 nulla skilles legény. -
Swinegod
őstag
Mi alapján dönti el a játék melyik tankon lesz ez az új 2 különböző választható loadout?
-
Geller72
veterán
Arra készüljetek fel, hogy ha T8-as vassal mentek, 95%-ban T10-be rak.
. 9 csatából egy T8-as csatám van eddig. T8-as tankkal.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #225136 üzenetére
Én is kipróbáltam, de minek? Nem tudnak a segítő modok nélkül játszani ezek a szerencsétlenek, legalábbis erre hivatkozott az egyik.
2 csata, 2 és 4:15, de ilyen 4-5 perc volt az egész, lemészárolt az ellenség mindenkit. folyamatosan mutatta a jobb oldalon pirossal az elhullott tankot.
Siegfried line-on, védekeztünk, persze olyankor is támadnak. TD-vel mentem, felmegyek a TD dombra és 3 perc múlva már az oldalamban volt a városban egy progettó
Értem, nagyon gyenge játékosok is vannak, de ennyire gyorsan ennyire sok hp-t hogyan lehet elveszíteni? -
Geller72
veterán
válasz
phoenix1989 #225132 üzenetére
Én úgy, hogy nem is figyeltem, másfél százaléknyival voltam előtte kb. Aztán ráhasaltam, csak azzal toltam, most már csak 9-el vagyok előtte.
.
-
Geller72
veterán
Már tele van a game T8-9-es Cseh vasakkal..
-
joergie
őstag
van 20% kedvezményem 30eur felett...persze új szutyok skodára nem jó, úgyhogy ha valaki igényt tart rá...
-
Geller72
veterán
válasz
dokee78 #225124 üzenetére
Hát mégiscsak itt van a 2x460 HP-s autolader.
. Hurrá. Biztos kihagyom, nekem az adatai nem szimpik. Lassú, fajlagos Le aránya tré. (13.54 Le/t). A gundepje egész jó, de sok mindenben nem ok. Az alváz papír, de a tornya a kupolán kívül esélytelen. Talán majd a fejlesztési ágon lévő T9-10.
-
dokee78
félisten
-
Geller72
veterán
Elég hamar lelőtték a frissítés előtt a szervereket.. És fél tízig nem is nagyon lesznek elérhetőek.
-
Geller72
veterán
Mára lett azért egy Top Gun+Tank ász ezzel a P.43 Bis-el, egyszerűen imádom ezt a vasat. Bukó meccs volt, én mindent megpróbáltam, de ilyen csapattal impossible volt. Ha a Dicker Max-ról nem pattanok, akkor megnyerjük. Kettőt így is beleraktam, de kettő is pattant róla. Ő egyedül 7 kill-t csinált ellenünk. Egy lövés maradt benne.. Ha őt kiszedem, a többi simán megvan, de lerohantak és 1 vs 4 volt. Még ebből is kijöttem volna, de miattuk olyan arty fókuszt kaptam, hogy volt 9 arty találatom..
.
Azért az a 2899 dmg nem lett rossz, méghozzá úgy, hogy elég sok lepattanóm volt. -
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #225117 üzenetére
Ha aranyért lehetne venni T78-t, akkor most akcióban megvettem volna, de így kp-ra nekem magas az ára. Kéne pár tier6 prém tank, mert a dmaxot meg a t3485m-t unom, megvettem a cseh meg svéd hatost most az akcióban, ezek tetszenek is, de még 1-2 tank elférne melléjük.
Amikor a tier8 játszhatatlan, mert zerg hordák nyomulnak folyamatosan, tülekedés az egyik oldalon, hogy majdnem felborult a pálya. Még kreditet se lehet normálisan farmolni. Ilyenkor a megfigyelésem az, hogy a tier6 jobban játszható, ott valahogy nem annyira szembetűnő ez a hordázás, mint tier8-ban. Érdekes módon a kreditet is jobban tudom farmolni, de ami fontosabb, hogy nem olyan csaták vannak, mint a tier8 prém tankokkal, amik teljesen gyötrelmesek.
Mentem egyet a patriottal, pedig azzal úgy lehet sebezgetni. Volt 2,5e hárított sebzésem, de egyszerűen nem tudtam bevinni 1e-nél többet. Live Oak, a dombos rész, arty nem volt, de mégsem lehetett mit csinálni, egyszerűen mindig csak tornyokat láttam és ilyen nehéz lövésekből jött össze az 1e. A csapatom meg ütemesen pusztult, mert ők hp-ból játszottak, fedezék minek, amíg tart a hp, addig lőnek. Aztán körbevett az ellen. Gondolkodtam ezen a csata után. hogy a pélóba lehetett volna többet sebezni, de ötletem nincs. Arany lőszerrel se igazán, mert mindig csak tornyokra láttam rá. Ha a városba megyek, talán, de esélyesebb, hogy ott hamarabb széttépnek, mert ott nem igazán lehet tornyozni vele.
Na ilyenkor már tudom, hogy tier8 csak szenvedés és elő a tier6 tankokkal. -
Geller72
veterán
válasz
jano_77 #225097 üzenetére
T78:
Az imént gurultam vele. Mocskos izgalmas meccs volt. Volt 2 BOT-unk, ami nem mozdult a csata elejétől a végéig. Totál bukónak indult, de aztán a T78-al találtam egy jó helyet, ahonnan tudtam spotolni és lőni is, és mivel jó a camója, nem spotolódik olyan könnyen fel. Majdnem megint Top Gun lett, de így is jó volt. Fordítottunk az M8A1-el-al a végére, de maradtak 3-an, mi meg ketten - aktívak. Az utolsö két percben mindent egy lapra feltéve befoglaltunk és számoltunk vissza..
Az enemynek is volt egy T34-85M-es Top Gun-os jó játékosa, de sikerült levadásznom.
Nem nagy sebzés társult ehhez az eredményhez, de mint itt is látszik, nem mindig az számít..
-
Barret001
addikt
válasz
Baltazár123 #225115 üzenetére
megszokták.,megszokták.,de attól még emelni lehet!
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989 #225108 üzenetére
Ne próbáljad én azt tudom ajánlani. Én mindig amikor direkt húzni akarom a gunmarkot a cuccaimon rendszeresen 2 lövéses meccseket megyek. Menj vele amikor épp kedved van. Mondjuk a Liberté elég rákos szóval valszeg nem akarsz vele menni de akkor csak hagyjad, nem éri meg
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #225110 üzenetére
annak nincs értelme. tudom sokan veszik meg a 279 e -t is vagy a 260 at de én saját erőből akarom. akkor legalább elmondhatom hogy igen ezt az eredmény ént értem el, és jogosan lehetek rá büszke. Bár igaz párszor megkaptam már hogy vettem az accountom meg hogy rengeteg pénzt bele öltem a játékba vagy épp apuci, pedig eggyiksem igaz. sokan nem tudják hogy rengetek tankot ingyen lehetett szerezni és igaz hogy tele vagyok prémtankkal de a 99% át ingyen szereztem vagy kaptam.
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989 #225108 üzenetére
Sokaknak bejött,csináltasd meg valakivel
-
válasz
popey37 #225103 üzenetére
Az megvan, hogy az arty meg a gold ammo is a gondolkodásra képtelen játékosoknak lett kitalálva?
Igen, ki vagyok rajta akadva, mert igazságtalan előnyhöz juttat játékosokat. És mindez a WG pénzéhsége miatt, mert nem az számít nekik, hogy jó legyen a játék, hanem hogy a hülyék is tejeljenek.
De egyébként lehetne még sorolni, hogy miért van pl minden pálya tele sniper helyekkel, vagy amelyik pályán nincs, az általában kicsi. Ezek mind a hülyéknek kedveznek, mert agyatlan béla csak arra képes, hogy campeljen a bokorban, vagy beüljön valamelyik OP agyon páncélozott tankba és spammelje a goldot, aztán kiverje az eredményre. Ja, és ott az arty.
-
phoenix1989
őstag
nekem azt mondja meg valaki hogy lehet az m4 49 re felbaszni a 3 markot. 1 hete szopok 92% on de egyszerűen nem lehet vele normálisat menni.
-
jano_77
nagyúr
Újabb T71 DA Tank ÁSZ - Prohorovka 7345 spot, Őrjárat, Felderítő
Ilyen csapat kellene minden csatába, mert Ők lőtték amit mutattam. -
Swinegod
őstag
Ma kb csak tier 8-ba mentem STB-vel amit tökre szeretek mert kutyaszart nem jelent ugyanis folyamatosan csak a saját tieres tankokkal találkozok vele bárhova megyek. Tegnap 70% winratem volt ezzel a tankkal, ma 28, csodálatos komolyan
Amúgy T8-ban a 279e-s csapat nyert, nyilván, 279 4,5k dmg nálunk 705a 0dmg, epikusGyengepontot előre ellövi 540m-ről az E75, aztán az SKG 450m-ről eltalálja a tornyot alulról és a torony aljáról pattan be a testbe, majd rögtön következő lövéssel 248 pennel beviszi az STB tornya közepét, úgy érzem a játék ma azt akarja hagyjam abba, az hogy ennyit csal ellenem a játék de így is első vagyok sokat elmond arról milyen egyének játszanak
-
Swinegod
őstag
válasz
pRoject22 #225101 üzenetére
Tavaly decemberben a karácsonyi eventnél az utolsó dolog amit a küldetések adtak az a Chuck parancsnok volt, van rajta alapból asszem 3 képesség meg 1 választható, a hangja rohadt irritáló viszont
Popey37: Nem, nem mondhatja, az STB egy nehéz tank, szar játékos kezében semmit nem ér, nagy elvárásokért járjon nagy jutalom. A goldot leszarom, az engem nem érdekel. Ez egy tetves nyomorult játék, ahol rá vagy kényszerítve használd. Pld 2 hulldown STB-1 közül az nyer, aki előbb tölti be a goldot, ha mindkettő goldozik az RNG dönti el.
És én meg nem értem ezt, hogy játék része fogadd el, nem, kibaszott szar, utálom, rohadjon meg attól még mert a játék része még lehet kritizálni. Amúgy én csak tetves szar artyval játszok amit én jobban utálok mint a célpontom szóval egy szava nem lehet ellenem senkinek, ha nem kényszerítenének rá a küldetések nem mennék egy büdös meccset se többet disznóvalAljasvip: Hát rohadjanak meg a medek akik töltik a goldot a kurva nehezekre amiknek a 3 pixel magas kupoláját is csak 40% eséllyel viszik be
Majd ha 150m-ről nem a célkeresztem 15%-át teszi ki egy kupola akkor megkockáztatom az AP-t addig meg nem, nem fogom szétkúrni a saját esélyeimet -
válasz
popey37 #225103 üzenetére
Köszi.
Nem én posztolok napi 3 sírást ide a fórumba, hanem az, akinek válaszoltam. De mindegy is...Kérlek nézd meg mennyi goldot használtam, mert engem is érdekel. A felhasználó nevem: Aljas_VIP
Mindegyik tankomban van 3-6db, ha szükség lenne rá, de inkább skill-ből játszom (2013 óta), és nem sírok itt.
Jah igen, arty-val is játszom. Védtem is nemrég itt a vitában, hogy miért nem kellene kivenni a játékból.
Van tepsi tornyos tankom is, mert ha engem lehet sz*patni, akkor én miért ne tehetném ugyanezt.Ha lenyugodtál, folytathatjuk itt a beszélgetést.
-
popey37
addikt
válasz
Aljasvip #225102 üzenetére
most komolyan, ezen vagytok kiakadva?
goldhasználat meg arty?
a többi tanktipusra miért nem? és a többi löszertipusra miért nem?
mindegyik a játék adta lehetőség, kissé már nevetséges ez az állandó sirás az artyk és a gold miatt.
bakker vegyél te is goldot és használd, ülj artyba és játsz vele. amugy is muszály a küldetések miatt.
azért megnézném, hogy az itt siró-rivó játékosok mennyit tolták artyval és mennyi goldot puffogtattak el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest