- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Hello!
Már megint én., egy nagyon alap kérdésem lenne, de nem bírok vele. Használ valaki widget területre google maps helymegjelölést? Én csak egy szimpla Kapcsolat infot szeretnék berakni, de fain lenne, ha ott mutatna egy térkép részlet is. Plugint találtam, nem is egyet, viszont ezzel az API key dologgal teljesen összezavartak.Azt vágom, hogy kell egy, de akárhogy probálok kérni, mindeféle pricing, meg billing opciókat is be kellene állítani. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi kell nekem? Amúgy találtam egy csomó féle API key lehetőséget (?) is, pl sku, javascript, for android, iphone app..gondolom ebből a javascript kellene, de elvesztettem a fonalat...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI Alaplap + AMD Ryzen 9 7950X
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair RM1000e 1000W 80 PLUS Gold
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest