Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- BIOS topic
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Hello!
Már megint én., egy nagyon alap kérdésem lenne, de nem bírok vele. Használ valaki widget területre google maps helymegjelölést? Én csak egy szimpla Kapcsolat infot szeretnék berakni, de fain lenne, ha ott mutatna egy térkép részlet is. Plugint találtam, nem is egyet, viszont ezzel az API key dologgal teljesen összezavartak.
Azt vágom, hogy kell egy, de akárhogy probálok kérni, mindeféle pricing, meg billing opciókat is be kellene állítani. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi kell nekem? Amúgy találtam egy csomó féle API key lehetőséget (?) is, pl sku, javascript, for android, iphone app..gondolom ebből a javascript kellene, de elvesztettem a fonalat...Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azt vágom, hogy kell egy, de akárhogy probálok kérni, mindeféle pricing, meg billing opciókat is be kellene állítani. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi kell nekem? Amúgy találtam egy csomó féle API key lehetőséget (?) is, pl sku, javascript, for android, iphone app..gondolom ebből a javascript kellene, de elvesztettem a fonalat...