Hirdetés
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
A WP Engine valóban drága, cserébe egy teljesen WP-re optimalizált, managed hosting. Tipikusan az a fajta, hogy felrakod az oldalt és más dolgod nem nagyon van. Nekem néhol kicsit túl kötött is, például nem tudod rendesen sebesség optimalizálni a weboldalad, mert saját cache megoldásokat alkalmaznak és az összes cache plugin tiltott náluk. Épp nemrég költöztettem WPEngine-ről Sitegroundra egy látogatott WP oldalt és az eredmény az lett, hogy Sitegroundnál kis optimalizálással fele annyi lett a betöltési idő és közel duplája a GTMetrix és PageSpeed pontszám. Szóval jó-jó a WPEngine, de szerintem drága ahhoz képest, amit nyújtanak.
A GoDaddy infrastruktúrája és szolgáltatásai szintén jók, de az osztott tárhelyeik lassúak, nem ajánlom. Bluehostot szintén nem, nagyon lassú.
Amit érdemes választani az egyértelműen a Siteground által kínált WordPress tárhelyek vagy itthon mondjuk az általad is írt tarhely.eu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- JBL Charge 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest