- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
WP alapú oldalt próbálnék összekalapáln, de elakadtam. Készítettem saját plugint, ami Custom Page Type-ot és Custom Taxonomy-ket regisztrál. Működik is.
A következőt szeretném. Az oldal menüjében megadni a Custom Tax kifejezéseket, úgy, hogy ezek egy általam készített sablon alapján listázzák ki az oda tartozó oldalakat. A dokumentációban az van, hogy készítsünk egy taxonomy_{saját-tax-slug}.php filet. Elkészítettem, de nem használja a WP, hanem az alap archive.php (azt hiszem, legalábbis) oldalra irányít át. Mit kell csinálni, hogy működjön? Próbáltam már egy csomó egyéb fájlnevet is, de semmi.
Konkrétabban: mivel egy lovas oldalról van szó van egy olyan menü, hogy Lovak, ezen belül pl.: Fajta 1, Fajta 2, Fajta 3, stb. Azt szeretném, hogy a Fajta 1-re kattintva azokat az oldalakat (lovakat) listázza, ki, amik ebbe tartoznak, de - mint írtam - az általam elkészített sablon alapján.
Órák óta szenvedek vele, de nem akaródzik múködni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest