Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy feladat megoldásában. (nem az én feladatom, és csak részben én csináltam, csak engem kértek meg, hogy segítsek, de szégyenszemre a wordhoz nem igazán értek
)
Adott egy előre elkészített szöveg le print screenelve amit teljesen pontosan reprodukálni kéne.
Az eredeti szöveg, ami csak print screenként lett eleve elküldve a delikvenseknek, hogy reprodukálják:
[link]Ez csak erős hiányosságokkal ment, a főbb eltéréseket beszámoztam (az olyasmitől tekintsünk el mint a betűtípus/betűméret, nem lényeg, meg azzal utólag lehet még játszani könnyen)
Szóval ami eddig készült: [link]Az első pont ugye értelemszerű, hogy kell olyan rövid kettős vonalat húzni, Rajz eszköztár és had szóljon, vagy valami módja van?
Kettes pont: Az eredetin a kis négyszögek nem jelentek meg a "mindent mutat" hatására sem, annál totál nem tudom mi van
Hármas pont: Itt ugye az van, hogy a római számok az eredetiben az utolsó I-hoz vannak rendezve, a reprodukció-kezdeménynél meg az elsőhöz, de fogalmam nincs, hogy hogy kéne az ztolsóhoz rendezni.Ha valaki tudna segíteni megköszönném
(Ha van még benne eltérés amit nem vettem észre így negyed kettőkor, arra is felhívhatjátok a figyelmem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)