Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sztok,
hogy tudok több hiperhivatkozást egy vörd doksiból egyszerre megszüntetni ill eltávolítani?
ha többet jelölök ki akkor kiszürkűl a hiperhivatkozás gomb! -
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
A word-be kipontozott részt hogy kell csinálni egyik ponttól a másikig?
Mivel nem szeretném, egyessével kipontozni!
Régen tudtam, de elfeledtem!
Légyszi segítsetek!!!
-
kgb87
tag
Valaki meg tudná mondani, hogyan - ha egyáltalán - lehet Word 2003-ban Descartes-féle derékszögű koordináta-rendszert ábrázolni? Vagy akármilyen függvényt/grafikont, amiben (x;y) formátumban lehet megadni az összekötendő pontokat!
(Ha csak Excel-es megoldás van, az is érdekel.)
Fontos lenne & előre is köszi! -
moonman
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
sorry, de fizetős program, így nem áll módunkban. letöltheted campusban, ha felsőoktatásban tanulsz Bővebben: link, vagy ha nagyon sürgős megtekinteni egy word doksit, a word viewer ingyen elérhető. Bővebben: link
az office standard megvásárolható oem-csomagban 48,750 Ft-ért Bővebben: link -
moonman
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
MS Word-öt? szerintem az itt felejtős.
-
moonman
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
de MIT vazze?
-
moonman
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
mit?
-
[pod]Diablo
őstag
valaki betud nekem linkelni egy olyan odlalt ahonan letudom tölteni?Mert nemrég lett ujrarakva a gépem és kéne.
Előre is köszi -
McJames
senior tag
Az a baja mint egy túlautomatizált bárminek. A programtervező és programozók a hülye felhasználók elbénázott dolgait, hozzá nem értésüket javítandó egy csomó automatizmust építettek be, csak ennek működéséről, lépéseiről sehol sem kapható tájékoztatás. Ez alapdokumentumoknál, néhány/néhány tucat oldalas dokumentumoknál 'haj de jó' tényleg, azonban több száz oldalnál, túl stilizált dokumentumnál már rettenet. Igazából valljuk be a Word nem is erre való: szövegszerkesztő és nem kiadványszerkesztő (bár 10-17 ívig még könyvet is vállalok vele akár úgy is, hogy tele van lábjegyzettel, ábrával, táblázattal meg függelékkel, sőt tükrözött oldalakon és fejezetenként egyaránt eltérő fejléccel is). De hozzáteszem, ha a szakasztöréseket, fej- és lábléceket és az oldalszámozást beállítottam, ne adj' isten, hogy megint hozzá kelljen nyúlni. Onnan már kész katasztrófa.
Kaptam múltkor egy ilyet hogy nem tenném-e helyre néhány 'egérvonással'. Mondtam a kollégának, hogy nem, mert teljesen elölről kellene kezdenem az egészet úgy, hogy a teljes szöveget is csak irányított beillesztéssel, formázatlan szövegként merném egy teljesen szűz új dokumentumba átrakni...
A javaslatom tehát az, hogy nagyobb dokumentum esetén fejezetenként szerkesszen akinek muszáj, vagy először csak szöveg max. keretekekkel, aztán tükörbeállítás, szövegformázás és aztán képek, ábrák, táblák, stb. -
X-COM
nagyúr
kipróbálni nemtom, nincs office xp-m, de szerintem amúgyis mindegy, mert ez valszeg dokumentum,formázás és/vagy rajzfüggő lehet.
(word hajlamos utálni a bénán formázott doksikat, főleg, ha sokminden van beleszúrva, persze ettől még nem kéne belehalnia)
lényeg a lényeg, mi történik akkor, ha a ''rossz fájl'' megnyitás és javítás-sal próbálod megnyitni? (a megnyitás ablakban van a megnyitás gombon egy legördülő menü, ott lehet kiválasztani) -
hefe
aktív tag
Nah kedves Májkrémesek!
A sokattudó szarházi Office Xp minden szükséges frissítéssel felvértezve, automatikusan összehányja magát amint egy beszúrásmenüben elérhető új rajzot hozunk benne létre.
Rajz nélkül mentek, kilépek, megnyitom minden OK.
Megrajzolom az ábrákat, szövegeket beírom, mentek, kilépek, nyitnám de érvénytelen lesz a dokumentum.
Bakapcsolva volt a bizonsági mentés, és az még bejön de az ábráimat már kiszitálta....
Valaki még kipróbálhatná mert ha ez midnenhol imígyen lészen akkor jogosan tudnék írni egy mocskolódó levelet...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hefe
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Nincs olyan progi ami viszonylag normálisan beolvasná és nem éppen winword?
Ami esetleg jobban tudná hozni az ábrákat mint a winword.
(én hülye még frissítei is suoktam ezt a rakást) -
hefe
aktív tag
Beszarok!

Mi a ....-tól lehet az hogy nagyban ügyködöm a szakdogámon,(persze mi máson) és lementem cakkumpakk de amikor ismér megnyitnám kiírja hogy érvenytelen dokumentum vagy rossz útvonal.
Pedig a sima windowsos word behozza a maga szerencsétlen formátumában de ez a szar nem. Hogy lehetne rajta gyógyítani? Fontos lenne!
(office reinstall nem segített....)
-
hefe
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Ahh. Ott volt pedig a szemem előtt... Nagyon thx

-
hefe
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék kisebb ábrákat a wordben szerkeszteni rajzolással és melléjük szöveget is írni. De a szövegdoboznak nyomtatásnál mindig van kerete. Hogyan lehetne csak ugy hogy a szöveg látszódjon csak?
-téglalapban akarok egy szót beírni?
-nyílra írni?
-
szöSsZI
tag
Hello!
Valaki tudna segíteni?
Hol lehet a Word 2003-ban beállítani, h látszodjon a kurzor ?
Nagyon idegesít már,h soha nem tudom hol van!!!!!!!!
Köszi! -
McJames
senior tag
-
dpetiba
aktív tag
-
McJames
senior tag
A ''gépelek'' kifejezés azt takarja hogy maradsz nyomtatási nézetben és csak nyomkodod a billentyűket vagy azt, hogy normál nézetbe állsz és ott nyomod be a szöveget?
Mellesleg a nyomtatási nézetben, ha ráklikkelsz két lap közötti szürkére, akkor a margókat eltünteti, és egyben -- mintha leporello lenne -- láthatod a szöveget. Ha ismét a két lap közötti helyre kattintasz, ''visszakapod a margókat''. Ez nem hiba, hanem beépített szolgáltatás (''üres területek eltüntetése/megjelenítése'' a neve, ha jó emlékszem).
[Szerkesztve] -
dpetiba
aktív tag
most az lenne a kérdésem, hogy az miért van, hogy a nyomtatási képen jó helyen van a szöveg (felül-alul 2,5-2,5 cm üres) viszont amikor gépelek, akkor meg teljesen a lap tetején látom a szöveget, olyan mint ha nem lenne a vonalzón beállítva semmi és nem is tudok állítani semmit. ha viszont ráklikkelek a előfej-előlábra, akkor egyből jó lesz, viszont ha bezárom akkor megint előről kezdhetem. A normal.dot-ot mát töröltem...
-
Hi!
Bocs, ha primitívat kérdezek, de h kell gyökjelet írni a Wordben? -
dpetiba
aktív tag
Köszönöm, megoldódott a problémám, hogy feltettem a 2003-as Office-t. Előtte töröltem a Normal.dot-ot és a registry bejegyzéseket. Most már csak az volna a kérdésem, hogy a színét(kék) a Wordnek és Excelnek lehet állítani és hol? Köszi
-
dpetiba
aktív tag
Rájöttem, hogy a beállítások-megjelenítés-szövegrészhatárok-nak a sarkai vannak nálam beragadva. Ugyanaz Word 2003-an is. Most néztem meg egy másik gépen. Hogyan tudnám kilőni?

-
dpetiba
aktív tag
Sajna ilyen nincs. Már nekem sincs ötletem, de azért köszi. Ez egy rejtély. Legjobb lesz, ha felteszek egy újabb office-t majd...
-
dpetiba
aktív tag
Nem ment sehogy. Már leszedtem az Office-t is előtte kitöröltem a kulcsokat és jó is lenne,mert minden default, kivéve a jelölések

-
dpetiba
aktív tag
Megpróbálom megint feltenni és leszedni az Acrobat Prof-t...
-
moonman
titán
-
moonman
titán
hát most hirtelen nem tudom, nekem 2003 van, és azért mondtam az előbb, mert lehet, hogy 2002-ben így néz ki a szövegrészhatár. 2003-ban is ugyanúgy megjelennek a derékszögek, csak vonalat is húz közéjük.
alapértelmezett beállításokra könnyen vissza lehet állítani: csukj be minden Word-öt, regedit, majd a
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Office/10.0 alatt a ''Word'' kulcsot töröld, majd indítsd el a Word-öt. -
dpetiba
aktív tag
Word 2002 (10.4219.4219) SP-2. Ja és ha leszedem és újrarakom, megjegyez minden beállítást. Kerestem regedittel, ed nem találtam.Volt fent a gépen egy Acrobat Professional, le lett szedve és azóta ilyen, pedig nem állítottam semmit. Igazából az érdekelne, hogy elsődlegesen hogyan lehet kikapcsolni, másodlagosan, hogy hogyan lehet visszavarázsolni a default beállításaokat?
-
dpetiba
aktív tag
Na itt a kép a Word-ről. A kurzornál van az egyik és a további 3 sarokba pedig így összesen 4 ilyen jel van. Hogyna kell ezt kikapcsolni? Bővebben: link
-
dpetiba
aktív tag
Jó, du rakok fel...
-
dpetiba
aktív tag
Valakinek esetleg ötlete a fentire?
-
dpetiba
aktív tag
Köszi Moonman, de nem erre gondoltam. Nem egy keret van, hanem a sarkaiba van 4 db kis ''_I'' és ''L'' jel. Ebből 2-2 a négy sarokban. Már uninstaláltam is a word-öt, de ha újrateszem megjegyzi. Hogy kellene kiszedni, vagy úgy megcsinálni, hogy újrainstall után álljon vissza minden eredetire?
-
dpetiba
aktív tag
Sziasztok. Nem találom hol kell kikapcsolni azt a jelölést, hogy mikor megjelenik a lap a Word-be, akkor a lap 4 sarkába ne látszódjon 4 db derékszögű jelölés(a vonalzók pozícióját mutassa). Valaki segítsen ha tud plíz. Köszi!
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Az automatikus nagybetűvé válás
pont, bekezdés után kikapcsolaható, hol? -
RAM
őstag

A piros aláhúzásokat hol lehet kiszedni?
[Szerkesztve] -
dobi
aktív tag
Hogyan tudom beállítani, hogy word-ben ua az élőláb legyen minden új doksinál? és ne kelljen külön mindíg belőni!
-
Azazello-
senior tag
joh, akkor a kerdes, hogy hogyan tudok uj fontot beilleszteni winfosba?

-
Rici
tag
válasz
Azazello-
üzenetére
A Word alapból a Windows alá felinstallált fontokat látja. Ha megvan a font .ttf vagy egyéb formátumú fájlja, akkor azt pl. Windows Intézővel egyszerűen húzd bele a \WINDOWS\Fonts mappába. Ezek után a Wordnek látnia kell.
Ha valami nagyon egzotikus fontot használsz, és azt akarod, hogy másik gépen is ugyanúgy jelenjen majd meg a Word fájl, akkor ajánlom beállítani a mentési opcióknál, hogy a .doc fájlba mentse el a fontokat is. -
Azazello-
senior tag
sziasztok!
kerdesem az volna, hogy hogyan lehet word-hoz uj betutipust hozzaadni? -
Dufresne
addikt
Kérdésem, hogy ha a doc-ban marad 1 felesleges üres oldal, azt hogy lehet törölni/eltávolítani. Most nem jut eszembe és nem találok rá gombot

-
Sanya
nagyúr
ms word 2003 alatt hogyan lehet irodalomjegyzéket készíteni?
amit szeretnék: a szövegbe egy-egy helyre beszúrni egy hivatkozást, a hivatkozást lehessen frissíteni, mert ezek az iromány végén lévő, automatikusan sorrendberendeződő jegyzék sorszámátrakná be
pl:
..jóska elment a boltba (27), de nem kapott tejet. másnap visszament(43), akkor már volt tej, de tegnapi (2), ezért kiverte a balhét (13)...
jegyzék:
...
2.: az előző napi tejről kép
..
13: elvertek a rendőrök egy rendbontót a kisboltban
...
27: jóska boltba megy minden nap
...
43: visszajár
és, ha beszúrok mégegy irodalmat, ne kézzel kelljen mindet átírni, mert már helótom van a számoktól.
pl:
...jóska elment a boltba biciklivel (27, 13), de nem kapott tejet. másnap visszament(44), akkor mkár volt tej, de tegnapi (2), ezért kiverte a balhét (14)...
...
2.: az előző napi tejről kép
..
13.biciklivel jár a jóskánk
14: elvertek a rendőrök egy rendbontót a kisboltban
...
28: jóska boltba megy minden nap
...
44: visszajár
(elnézést az egyszerű példáért, de a pályamunkám részletét nem másolnám ide be
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
badbrother
üzenetére
documents and settings\usernév\application data\microsoft\templates\normal.dot
lett felülírva.
ments rá egy üres lapot. -
badbrother
aktív tag
Az a problémám, hogy a word minden megynyitásakor alapesetben megnyílik egy dokumentum1 nevüü file 2 oldalas szöveg valami régi vacak. Csak a mentés másként módon lehet elmenteni, azaz nem régi file, hanem olyan mintha a legelsöö dokumentum nem fehér lap lenne, hanem tele lenne írással. Miért?
Hogyan lehet eltüntetni, azaz elérni, hogy ne jelenjen meg. Természetesen a Word újratelepítést nem szeretném használni, nem mintha nagy meló lenne, de tudni szeretném mi okozza ezt a jelenséget. -
moonman
titán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Azt a billentyűkombinációt szeretném megtudni, ami pl. egy táblázat kijelölt oszlopában az összes szót csupa kisbetűssé / nagybetűssé / nagy kezdőbetűssé alakítja. -
renegade
aktív tag
-
renegade
aktív tag
Segítsetek lsz.
Disszertáciomat irom, és meg kellene oldani a következö problémát a word-del:
adottak ugye az ábrák, field-es képaláírásokkal, melyek szépen ujraszámozzák magukat, ha változások állnak be. A feladat az lenne, hogy a szövegben az ábrákra hivatkozást is field-del oldhassam meg, mely az ábra számozásában történö változást követné. Nem tudom, érthetöen tudtam-e elmondani... tud valaki segiteni..?
szerk: ja, word2000, bár gondolom az összesben ugyanugy müködik az ilyesmi.
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
A zöld aláhúzást, hol lehet kikapcsolni?

-
Cos
senior tag
Nekem adódott egy olyan problémám hogy a képek láthatatlanná válnak ha egyszer kigördítem a szerkesztett területről.. utána hiába gördítem vissza legfeljebb akkor látom újra ha a word-öt kikapcs és ujra megnyitom a file-t!
Nagyon bosszantó de még a nyomtatási képnél sem látom mindíg őket!
De egyébként ott van és ki is nyomtatja csak így elég nehézkes egy ábrát elkészíteni mert fele eltűnik készítés közben! 
Valakinek valami ötlete hogyan lehetne láthatóvá marasztalni a képeket ? ? ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)