Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a dilemmám: A Word-ben alapértelmezett ugye a "Letter" papír méret, de ugye lehet választani az "A4"-est is. Eddig csak szöveges doksikat csináltam Word-ben, Letter mérettel és kinyomtatás után én nem láttam, hogy bármi gond lenne velük. De most egy inkább grafikus jellegű dolgot készítek (képek, díszítések, meg szöveg is), aminél nagyon fontos, hogy minden pont úgy nézzen ki nyomtatásban, mint ahogy azt megterveztem. Nomost ehhez a Letter, vagy inkább az A4-es méret beállítást használjam? A nyomtató "shop"-okban általában A4-es méretű papírra szoktak nyomtatni, nem? Mert akkor gondlom, hogy nekem is azt kellene beállítani... ???
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest