-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Most költöztem egy új lakásba, mielőtt ideköltöztem szóltak, hogy valószínűleg vennem kell egy WLAN jelerősítőt, ezzel nincs probléma. Tényleg gyenge a jel telefonon és laptopon is. DE a telefon csatlakozik rá és van net, míg a laptopon csak csatlakozik, de azt írja nincs internet! Ez lehetséges azért, mert gyenge a jel? Vagy mit tudnék csinálni most ebben az esetben?
Másik gyors, bár nem olyan fontos kérdés! Ha az első probléma megoldódik, akkor WLAN jelerősítő helyett jó lehet a pl. TP-Link routerekhez csomagolt usb-s wlan vevő (vagy nem tudom mi a neve), azzal erősebben látná a jelet? Egyik lakótársam olyasmit mutogatott, csak ilyen mini kivitelben.
Nem tudom számít e, de Deutsche Telekom Speedport W 724V TypC a router!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged