- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Na megcsinaltam a venti kilepö zajtompitot.90X90X30 a merete,a külsö feleben függölegestöl kb 40 fokban döntött 20mm lapok vannak benne 10 mm kent.Igy a kilepö levegöt felfele iranyitja kisse.A terelölapok vizszintesen fedik egymast,igy kintröl nem latszik a venti.
Onmagaban nem sokat segitett,de mikor tettem bele egy szürö lapot akkor mar erezhetö volt a külömbseg. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #814 üzenetére
A hazon kivül mar oda megy ahova akar.de nem hiszem,hogy tenylegesen ez lesz a megoldas.
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #812 üzenetére
Mar gondoltam ra,hogy egy csö vegen visszaforditom a haz fele a levegöt,de az tnyleg kipufogo,vagy inkabb kemeny lenne.
-
edeleny
őstag
En,filterböl csinaltam egyik oldalan nyitott kockat,es az került a hazra,de igen visszafogta a levegöszallitast.
Valahol azt olvastam,hogy meg kell törni a levegö áramlasat,valami hasonlora gondotam en is,de nem lappal,hanem lamellakkal,ket sorban,egyik lefele,a masik felfele,az szetszorná rendesen. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
Nem talaltam jobbat,alolrol a 3 kep,valami hasonlora gondoltam,egy kis papirral kivezetni a meleget.[link]
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #796 üzenetére
Igen egy dologrol leirast sehol nem talaltam.A ventilatoroknal nyitott a haz,a szelzajjal minden mas zaj is kijön.Regota gondolkozom a külsö oldalra zajcsökkentövel,de meg gusztosos,hatekony megoldas nem született.
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
De,.Most:
1,CPU
2,Tap
3,VGA
4,Chip
5,Ház
A proci mellett van a haz venti,a hatso lapon,igy az feleslegesse valik.
Mgeprobalok valami kepet berakni. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #791 üzenetére
Tetszik a BAT,en a hazventi helyett is hasznalnam,az az a procirol szivna le a meleget,es egyböl ki is tenne a külvilagab,igy nem lenne csak 4 venti.
Egyenlröle arat,es helyet nem talaltam. -
edeleny
őstag
Nem tudom,hogy ide irjam,vagy oda.Adtal egy ket jo ötletet.Ezutan a Coolink BAT utan utana fogok nezni.Nekem ASUS A8N-e lap van,a lent emlitett prockoval,ami most 2600-ra van rakva.A RAM-ok nem tudom milyen melegek,de nem erdekel,mert hamarabb hallnak meg orajeltuning miatt,min a hömerseglet miatt.(DDR400 gyari,huzva 470 Mhz9
En az Nf4 chipet egy kek NB-47-es zalmival hütöm,de melegnek talaltam,igy ra lett ragasztva egy ultra halk,40X40x20 kis venti,ami böven eleg,ennek a tesoja került a VGA-ra (X700 pro),ezek gyarilag elölapi HDD hütök voltak.
En is talalkoztam azzal a problemaval,hogy fent az optikai meghajtok mögött megreked a levegö,Vettem egy elölapi HDD hütöt,es betettem a legfelsö 5,25'' rekeszbe,möge került a Samsung vinyo.mivel nalam a haz belseje inkabb szivas alatt van,igy az itt bearamlo levegö hüti a vinyot,es kisöpri a ventik fele a meleget a RAM-ok felöl.
Remelem en is tudtam adni ötletet.
Ja en paraelszivoba valo filtert hasznalok,szürönek,zajcsökkentönek.
Mindent összeszamolva 5 db venti van a gepben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest