- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
rauschie #731 üzenetére
Nem az, bár ha nincs otthon dekopírod akkor valószínű állványos fúrógéped sincs de azért leírom
Szerettünk volna tökéletes köralakot gépházra és elkezdtünk gondolkodni mivel is lehetne ezt kivitelezni, mindenféle megfordult a fejünkben de túl sok lett volna állandóan az utómunka így arra a következtetésre jutottunk, hogy szerszámot kell készíteni (szerintem boltban lehet is ilyesmiket kapni de ha az emberek megvan minden eszköze hozzá akkor miért ne csinálja nemde?)
Szóval a cucc úgy néz ki, hogy van egy központi felfogatórész ami a fúró tokmányába megy be, a felfogatórészen van egy furat amibe bekerül egy állítható hosszúságú fémrúd a végén egy vágóéllel. A fémrudat meglapoltuk és egy csavarral be is lehetett tökéletesen rögzíteni kívánt hosszal (sugárral) a központi felfogatórészbe. A közp. felfogrésznek az alja egy 5mm-es átmérővel végződik.
Ezt az egész cuccot befogtuk egy állványos fúró tokmányába, alátettük a vasat amire egy 5,5mm-es lyukat fúrtunk, beállítottuk a megfelelő helyre a megfelelő sugárral és szép lassú fordulaton(3-500rmp) elkezdtük kivágni a lemezt.
Utána elég durva frizbit kaptunk, tökéletes gyilkolóeszköz
Ezután már csak le kellett reszelgetni a peremet és kész is volt a köralak, ami tényleg kör!!! -
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #731 üzenetére
Nem kivitelezhetetlen, csak akkor kell egy reszelő is.Naszóval. Az első lukakat a gép tetejére vátam ki. Először azt csináltam, hogy felrajzoltam a ventik helyét, majd fúrtam egy 10es lukat, amibe bedugtam a dekopírt és elkezdtem vágni. Nem a leggyorsabb dolog volt, ezután taktikát váltottam. A kört kifurkáltam 3-as fűróval, majd végigtoltam rajta a dekopírt, majd a legvégén egy dremmelszerű csiszolóakármivel kör formát adtam neki. asszem így volt, másfél éve vágtam ki a gép tetejét
Winner_hun
és nem lesz átírva, egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest