- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
énis tervezek gépet venni, illetve vmi komolyabbat de nincs piz drágább(SZEBB) házra.
adott azomban ez a ház[link], elis kérnék az árát, 3ezer valahányszáz forintot
, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.
amit átalakitani terveztem: oldalra (meg ha muszály előre ie) kialakitani 1-1 80as helyet, az egészet feketére lefújni, esetleg kicserélni a kapcsolókat billenőkapcsolókra, neaggyisten ha negyon megteccene egy kép akkor azt kirakatni valahol ien felvasalható fóliára aztán oldalára felpakolni.
namármost ha a fémbe nem alakitható ki esztétikus módon egy szellőzőnyilás akkor az egészet b*6om, illetve nemtom hogy a 2x80mm+a tép ventije mit tudna produkálni hütés terén.
esetleg előre könnyebb lehet kialakitani a 12es helyet,(az mégiscsak müanyag)akkor nemkéne venti oldalra, de elsődleges szempont mindvégig az esztétikum maradna.
u.i: photoshoppal szórakoztam, nagyvonalakba vmi iet szeretnék, csak a kép vagy normálisan lenne fenn vagy nem lenne.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.