- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun #714 üzenetére
énis tervezek gépet venni, illetve vmi komolyabbat de nincs piz drágább(SZEBB) házra.
adott azomban ez a ház[link], elis kérnék az árát, 3ezer valahányszáz forintot, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.
amit átalakitani terveztem: oldalra (meg ha muszály előre ie) kialakitani 1-1 80as helyet, az egészet feketére lefújni, esetleg kicserélni a kapcsolókat billenőkapcsolókra, neaggyisten ha negyon megteccene egy kép akkor azt kirakatni valahol ien felvasalható fóliára aztán oldalára felpakolni.
namármost ha a fémbe nem alakitható ki esztétikus módon egy szellőzőnyilás akkor az egészet b*6om, illetve nemtom hogy a 2x80mm+a tép ventije mit tudna produkálni hütés terén.
esetleg előre könnyebb lehet kialakitani a 12es helyet,(az mégiscsak müanyag)akkor nemkéne venti oldalra, de elsődleges szempont mindvégig az esztétikum maradna.
u.i: photoshoppal szórakoztam, nagyvonalakba vmi iet szeretnék, csak a kép vagy normálisan lenne fenn vagy nem lenne.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest