Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Cyberpunk #7784 üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
-
arnd
senior tag
válasz
Cyberpunk #7689 üzenetére
Simán lehet csak a cellák minőségében ekkora különbség.
Amúgy ahogy mondtad is, ciklus szám van megadva ami 100%-os kisütés/tötésben van számolva, ha csak 50%-ig sütöd ki akkor az csak egy fél ciklus stb. stb.
Hosszú távra pl. 40%-ra töltve érdemes elrakni, elméletileg így roncsolódik legkevésbé a szerkezete.Tavaly vettünk 8-10db 7 év körüli notebookot, amiket irodai gépnek használtak, vagyis folyamatosan dokkolón/töltőn voltak. 10-20%-ban voltak elhasználódva az akksijaik. Természetesen a kisebb kapacitásúak voltak rosszabb állapotban.
Na mindegy, egy beépített akksis gép, amit alapvetően nem asztali üzemmódra van tervezve, használja az akksit, ennyi. Egy telefonnál sem vacakolunk ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest