Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- Pánik a memóriapiacon
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kisütni nem kell, rosszul leszek, ha ezt látom, vagy hallom ma valahol!
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!