Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- Analóg fényképezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kisütni nem kell, rosszul leszek, ha ezt látom, vagy hallom ma valahol!
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az akku cellái idővel elhasználódnak. Bizonyos számú töltési ciklust bírnak csak ki, persze fix értékhatár nincs. Viszont ha folyamatosan magas a töltési szint, az talán rosszabb hatással van rá. Ezért szoktak javasolni bizonyos időközönként egy úgynevezett kondíciónáló töltést, mikor 10% alá merítjük, és feltöltjük 100%-ra. 1-2 hetente szoktam mikor masszívan csak asztalon használtam laptopot. így 4 éves gép esetében is 89% volt az akku, 400 ciklussal benne!