- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...