Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...