Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Filózom azon, hogy az Androidos tabletem lecserélem egy Windows-osra. Ezt telefonnál még nyáron megtettem, mert kiábrándultam a zöld kukás rendszerből. Lassú volt, ha hívtak, néha kellett jó fél perceket várni, mire bejött a hívás kezelő felület. Volt gyengébb és erősebb telefonom is, mindegyiken ezt produkálta a rendszer. Vettem egy Lumia 520-at, tökéletesen meg vagyok vele, pedig elvileg ez a leggyengébb WP 8-as Nokia. Ez magán a rendszeren egyáltalán nem érződik, gyors, stabil, teszi a dolgát, ahogy én ezt elvárom. Tabletemen ugyan nincs ez az instabil jelenség, mint ami telefonnál volt, viszont magát a rendszert kezdem unni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tableten van-e olyan stabil a Windows, mint telefonon. Előre is köszönöm válaszotok!

Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest