Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
előtte bementem egy elektronikai kis üzletbe a tablettel együtt, kértem egy marék jack dugót, és próbálgattam. így lett meg a pontos méret (akkor még úgy volt hogy veszek általános szivargyújtó töltőt, csak a végén kicserélem a csatit). Aztán ezután rákerestem, és kidobta a google azt amit linkeltem, és rájöttem hogy ennyi pénzért nem fogok hekkelni
még postával együtt is megérte.
-
cidalain
veterán
Annyira hogy én ilyet vettem az Acer Switchhez, és működik.
A dugó külső átmérője 3mm, a belső luk meg 1,1mmSimán lehet ám, hogy csak az egyszerűsítés miatt írtak csak 3×1-et, és ugyanarról van szó. a 0,1 mm eléggé kevés. illetve azt is el tudom képzelni hogy a másik oldalon a pöcök az tényleg csak 1 mm, és a dugó direkt nagyobb hogy ne szoruljanak.
-
cidalain
veterán
elvileg gyorsabban töltődne fel. viszont emiatt melegedhet a tab töltőáramköre. kényes dolog, na.
ha jól van forrasztva akkor nem engedi el magát. én kicsípném a hibás 5 cm-es szakaszt, majd szakszerűen forrasztanám erenként az egészet, erenként zsugorcsővel szigetelve a forrasztásokat, majd az egész javításra rányomnék még egy ragasztós zsugorcsövet. ez így nem fog mozogni-hajlongani a forrasztásnál, így az nem is fog elengedni.
nekem is van kábelcserélt HP töltőm, és semmi gond nincs vele.
-
NGA
addikt
Igen, egyértelmű.
(#1402) CyborGabe
Kipróbáltam neked ezzel: Sony 1080p demo Seaworld és hibátlan volt. Semmi szaggatás, hibátlanul viszi. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Necc
addikt
Erre az egyseges valasz: Intel Atom Z37XX szzerias CPU + 2GB RAM, a tobbi mar csak izles kerdese.
Gondoltam bedobok par webshop linket Acer switch 11-rol vagy Asus T200TA -rol, de most nezem hogy ezek eltuntek a hazai piacrol... igy hirtelen nincs mas otletem igy ejfelkor, mint a fenti altalanos leiras
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest