Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Jó reggelt! Majdnem teljesen feltöltött akkuval hoztam el a kicsikét, de lefekvés előtt fel kellett tennem töltőre.
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen.