Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Jó reggelt! Majdnem teljesen feltöltött akkuval hoztam el a kicsikét, de lefekvés előtt fel kellett tennem töltőre.
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen.