Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

Jó reggelt! Majdnem teljesen feltöltött akkuval hoztam el a kicsikét, de lefekvés előtt fel kellett tennem töltőre. :DDD Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell. :D Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény. :) Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen. :))

Új hozzászólás Aktív témák