- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
this is life #9792 üzenetére
a Windows úgy működik, hogy minél több RAM-ot kap annál többet használ, a többit a háttértárra pakolja, de mindig pakol oda is, persze ebbe a RAM kezelésbe bele lehet nyúlni (én bele is nyúltam, mindössze 1GB virtuális memória van engedélyezve)
pl az asztali gépemen a 16GB-ból elindulás után csak vírusirtó firefox...1,9GB kajál, szóval így nézzük a 4GB-nak simán lehet értelme egy atom proci mellett is, de közel sem biztos, hogy gyorsabb lesz tőle, mert a számítógép mindig csak annyira gyors, mint a leggyengébb komponense, ami szerintem jelen esetben az atom x5-8500. Ezt csak úgy lehetne kipróbálni, ha a 2GB vs 4GB össze lenne hasonlítva.
Igazából tényleg az a kérdés ér-e 25eFt-ot az a 4GB RAM és a 128-as SSD, áh nézegetem még a vidiket hátha okosabb leszek
úgy látom nem csak engem foglalkoztat a dolog
teszt 1
tezst 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Bontatlan E olvasó..
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest