Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Megint segítségre szorulok!

Mint írtam, tegnap elcsesztem az Office telepítését. Végül rászántam magam és belefogtam egy teljes rendszer újratelepítésbe. Windows települt, az MS fiókom jóvoltából a "megvásárolt"appok is maguktól lejöttek, viszont ha az Office-t indítanám, akkor kéri, hogy vagy "vegyem meg", vagy ha megvettem, írjam be a regisztrációs kódot, vagy a 3. lehetőség, hogy 30 napra kipróbálhatom. Ez utóbbira kattintottam (hogy elindulás után magyarra válthassam a nyelvet, és úgy regisztráljam a kóddal), de erre egy weblapra visz, és az Office 365-öt akarja letölteni, de nekem nem arra van szükségem, hanem magyar nyelvű OFFLINE Office 2013-ra, amit elvileg ugye a géppel kaptam. Mi a teendő, nem szeretném újra elcseszni, és feltétlenül magyar nyelvre van szükségem, ángliusul nem értek egy kicsit sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest