Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Megint segítségre szorulok!

Mint írtam, tegnap elcsesztem az Office telepítését. Végül rászántam magam és belefogtam egy teljes rendszer újratelepítésbe. Windows települt, az MS fiókom jóvoltából a "megvásárolt"appok is maguktól lejöttek, viszont ha az Office-t indítanám, akkor kéri, hogy vagy "vegyem meg", vagy ha megvettem, írjam be a regisztrációs kódot, vagy a 3. lehetőség, hogy 30 napra kipróbálhatom. Ez utóbbira kattintottam (hogy elindulás után magyarra válthassam a nyelvet, és úgy regisztráljam a kóddal), de erre egy weblapra visz, és az Office 365-öt akarja letölteni, de nekem nem arra van szükségem, hanem magyar nyelvű OFFLINE Office 2013-ra, amit elvileg ugye a géppel kaptam. Mi a teendő, nem szeretném újra elcseszni, és feltétlenül magyar nyelvre van szükségem, ángliusul nem értek egy kicsit sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest