Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Az a gond hogy pl egy ubuntu-t eleve nem lehet natívan UEFI-vel kiírni így bootolni sem fogsz róla. Ha megcsinálod akkor telepítés után is valamit mókolni kell a grub-al hogy utána is működjön.
Aztán jönnek a driver gondok, mint a touch felület, a wifi/bt, a szenzorok, USB perifériák...stb. Ezeket is mind-mind meg lehet oldani, többé kevésbé (úgy tudom a szenzorokkal még mindig baj van Ubuntu alatt), de én nem akartam ennyit szenvedni vele, holott elviseltem volna egy linux-os dual-boot-ot is.
Ráadásul az Ubi nem a leg touch-barátabb dolog.Apropó, VmWare-ben egész jól fut az Ubuntu 14.04... Androidot nem lehet megoldani így valahogy?
Amúgy most hétvégén szerintem újra húzom a Win 8.1-et a táblámon és frissbe fogok feltenni egy bluestack-et hátha úgy jobban működik. Valahogy kiöltem a gépből a kamerákat és nem tudom működésre bírni őket (eszközkezelőben látszanak, de csak ott) így meg kicsit romlott a skype élmény

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Notebook hibák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Vallás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest