Hirdetés
- Unigine Superposition Benchmark
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Az a gond hogy pl egy ubuntu-t eleve nem lehet natívan UEFI-vel kiírni így bootolni sem fogsz róla. Ha megcsinálod akkor telepítés után is valamit mókolni kell a grub-al hogy utána is működjön.
Aztán jönnek a driver gondok, mint a touch felület, a wifi/bt, a szenzorok, USB perifériák...stb. Ezeket is mind-mind meg lehet oldani, többé kevésbé (úgy tudom a szenzorokkal még mindig baj van Ubuntu alatt), de én nem akartam ennyit szenvedni vele, holott elviseltem volna egy linux-os dual-boot-ot is.
Ráadásul az Ubi nem a leg touch-barátabb dolog.Apropó, VmWare-ben egész jól fut az Ubuntu 14.04... Androidot nem lehet megoldani így valahogy?
Amúgy most hétvégén szerintem újra húzom a Win 8.1-et a táblámon és frissbe fogok feltenni egy bluestack-et hátha úgy jobban működik. Valahogy kiöltem a gépből a kamerákat és nem tudom működésre bírni őket (eszközkezelőben látszanak, de csak ott) így meg kicsit romlott a skype élmény

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Unigine Superposition Benchmark
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest