- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Az a gond hogy pl egy ubuntu-t eleve nem lehet natívan UEFI-vel kiírni így bootolni sem fogsz róla. Ha megcsinálod akkor telepítés után is valamit mókolni kell a grub-al hogy utána is működjön.
Aztán jönnek a driver gondok, mint a touch felület, a wifi/bt, a szenzorok, USB perifériák...stb. Ezeket is mind-mind meg lehet oldani, többé kevésbé (úgy tudom a szenzorokkal még mindig baj van Ubuntu alatt), de én nem akartam ennyit szenvedni vele, holott elviseltem volna egy linux-os dual-boot-ot is.
Ráadásul az Ubi nem a leg touch-barátabb dolog.Apropó, VmWare-ben egész jól fut az Ubuntu 14.04... Androidot nem lehet megoldani így valahogy?
Amúgy most hétvégén szerintem újra húzom a Win 8.1-et a táblámon és frissbe fogok feltenni egy bluestack-et hátha úgy jobban működik. Valahogy kiöltem a gépből a kamerákat és nem tudom működésre bírni őket (eszközkezelőben látszanak, de csak ott) így meg kicsit romlott a skype élmény

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest