Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek az MS Surface gépei, csak sajnos jelenleg a keret nem engedi meg azokat. Kéne nekem egy jó kis win-es tábla ami:
10-12 col körül van.
Min 2 GB ram, de jó lenne egy 4 GB-ot 64 bites rendszerrel
Normálisabb, lehetőleg intel procit bele.
200 euró alatt van. (csak a tablet, kiegek ezen felül jönnek rá később)Jelenleg az Aliexpressen nézelődök, a 11.-én jövő akciók közül. Akkor tervezek valamit rendelni onnan, ha csak nem tud valaki olcsóbbat máshonnan.
A tabletet billel együtt munkára és szórakozásra is használnám (egyetem). egy visual studiot kéne vinnie, és nem lenne probléma ha 1-2 gyengébb játékkal is elbirkózna. Nem tudom ez ebben az árkategóriában mennyire lehetséges, de megkérdem, hátha
Aksi minimum egy közepes kéne bele, vagyis normál, netezős használat mellett egy MIN 5 óra!
Nem kell nagy PPI, erre a méretre egy FHD körüli lenne szerintem a legideálisabb. Annál sokkal kisebb nagyon pixeles, sokkal nagyobb meg feleslegesen szívja azt energiát el a procitól, és aksitól.
4:3-at preferálom, 16:9 nagyon húzott egy ekkora táblának.Nem feltétlen csak a nagy cégek körében nézelődök. Nyilván full noname kis cégek túl zsákbamacskák, azt nem akarom, de kisebb, ázsiai feltörekvő cégek tábláira gondoltam, lévén legtöbbször fele annyiért adják mint a nagy márkák (tudom, van ahol ennek oka is van, de azért ár/értékben jobbak szoktak lenni ezek a kínai darabok).
Ha van esetleg ijnnen aki már nézelődött az Alin a 11.11-es akciók közül, és talált olyan tabot ami kb megfelel a leírásnak megköszönném ha belinkelné. Jöhet több is, hogy legyen miből válogatni

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon Prime Video
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest