Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawid
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé tudatlan és új vagyok a témában, szóva előre is elnézést ha kifelejtek valamiylen információt.
Szeretnék venni egy Win10-es tabletet és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A keretem rá max 100K huf.Amire szükségem lenne:
A kijelzője ha lehet 8" vagy annál nagyobb legyen.
Megbízható, hosszabbtávú működés. (Azért jó lenne ha egy 4 évig kibírná hardver hiba nélkül-leszámítva az aksit ami hamarabb tönkremehet)
Transformer book szerűségre gondoltam, ami dokkolható keyboardhoz.
Tudjak rajta PC-s wines programokat futtatni. (Itt nem hatalmas programokra gondoltam, hanem 1-2 fejlesztői szoftverre amiknek annyira nem nagy a teljesítményigényük.)
Legfőbbképpen irodai feladatkörökre lenne használva, meg persze filmezés, kimozdulás esetén a GPS sem jönne rosszul, iránytű stb. (ezek gondolom a legtöbben megtalálhatóak)
Még jó lenne bele bluetooth is de nem létszükségletem, WIFI mindenképp, lehessen rádugni flash drive-ot esetleg kisteljesítményű külső vinyót és egy fejhallgató kimenet se árt
.Ennyi lenne ami igazán fontos lenne számomra.
Tudnátok segíteni egy megbízható ketyere választásában?

A segítségeteket előre is köszönöm szépen!

Üdv,
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.