- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawid
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé tudatlan és új vagyok a témában, szóva előre is elnézést ha kifelejtek valamiylen információt.
Szeretnék venni egy Win10-es tabletet és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A keretem rá max 100K huf.Amire szükségem lenne:
A kijelzője ha lehet 8" vagy annál nagyobb legyen.
Megbízható, hosszabbtávú működés. (Azért jó lenne ha egy 4 évig kibírná hardver hiba nélkül-leszámítva az aksit ami hamarabb tönkremehet)
Transformer book szerűségre gondoltam, ami dokkolható keyboardhoz.
Tudjak rajta PC-s wines programokat futtatni. (Itt nem hatalmas programokra gondoltam, hanem 1-2 fejlesztői szoftverre amiknek annyira nem nagy a teljesítményigényük.)
Legfőbbképpen irodai feladatkörökre lenne használva, meg persze filmezés, kimozdulás esetén a GPS sem jönne rosszul, iránytű stb. (ezek gondolom a legtöbben megtalálhatóak)
Még jó lenne bele bluetooth is de nem létszükségletem, WIFI mindenképp, lehessen rádugni flash drive-ot esetleg kisteljesítményű külső vinyót és egy fejhallgató kimenet se árt.
Ennyi lenne ami igazán fontos lenne számomra.
Tudnátok segíteni egy megbízható ketyere választásában?
A segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Üdv,
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest