Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawid
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé tudatlan és új vagyok a témában, szóva előre is elnézést ha kifelejtek valamiylen információt.
Szeretnék venni egy Win10-es tabletet és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A keretem rá max 100K huf.Amire szükségem lenne:
A kijelzője ha lehet 8" vagy annál nagyobb legyen.
Megbízható, hosszabbtávú működés. (Azért jó lenne ha egy 4 évig kibírná hardver hiba nélkül-leszámítva az aksit ami hamarabb tönkremehet)
Transformer book szerűségre gondoltam, ami dokkolható keyboardhoz.
Tudjak rajta PC-s wines programokat futtatni. (Itt nem hatalmas programokra gondoltam, hanem 1-2 fejlesztői szoftverre amiknek annyira nem nagy a teljesítményigényük.)
Legfőbbképpen irodai feladatkörökre lenne használva, meg persze filmezés, kimozdulás esetén a GPS sem jönne rosszul, iránytű stb. (ezek gondolom a legtöbben megtalálhatóak)
Még jó lenne bele bluetooth is de nem létszükségletem, WIFI mindenképp, lehessen rádugni flash drive-ot esetleg kisteljesítményű külső vinyót és egy fejhallgató kimenet se árt
.Ennyi lenne ami igazán fontos lenne számomra.
Tudnátok segíteni egy megbízható ketyere választásában?

A segítségeteket előre is köszönöm szépen!

Üdv,
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Entware topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.