Hirdetés
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jah, megvettem. Egyelőre tetszik. Nem hibátlan a cucc, de (hogy rudit idézzem) ez a legvállalhatóbb win-es tablet perpill. a piacon. Én ki vagyok békülve a klaviatúrával is (bár nekem picit túl kemény, és nem túl jó a nyomáspontja). A legnagyobb negatívum szubjektíve a relatív kis akkuidő. Valszeg kell játszanom a fényerővel, meg esetleg letiltani a wifit, de perpill. nem bír ki egy 8 órás munkanapot (inkább csak 6 órát), és ez azért nem túl jó.
Úgy gondolom, a felhozatalt elnézve egy darabig nem is lesz értelmes konkurencia ebben az árkategóriában (a T100 zsanérja engem jobban zavarna mint az Acer negatívumai), A HP, Dell meg a Lenovo versenyzői pedig nagyon elszállt árazásúak (nem is beszélve a negatívumként jelentkező fullhd felbontásról, illetve sok esetben a (honosított) dokkoló hiányáról...).
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest