Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Feldobtam a Kingsing W8-ra a W10-et. a drivereket lementettem double driverrel. Elsőre a hanggal volt némi gond, valamiért nem volt jó a mentett, ezt megoldottam egy másik készülék mentéséből, továbbá az egyik kamerát szintén nem tudta telepíteni, ezt is megoldottam egy onda driver mentéséből, de a g-sensort nem tudom életre kelteni. Elvileg telepítve van, s "megfelelően működik" is, (gondolom ez lenne az: "Kionix KXCJ9 Accelerometer SPB"). Abszolút nem értek a dologhoz, így fogalmam sincs, mi a baja. Kérdezném azoktól, akiknél megfelelően működik W10-nél, van esetleg a képernyő-beállításoknál olyan lehetősége, hogy a tájolás opcionális vagy valami hasonló vagy nálatok is csak a fekvő-álló lehetőségek vannak, s ennek ellenére működik az automatikus tájolás? A driver kiadási dátuma 2015. 03. 19. szóval nem éppen régi. A mentésem egy korábbi, de ami jelenleg fent van, azt a win töltötte le, ettől függetlenül a korábbi illesztőprogrammal sem működik a dolog. Valakinek valami ötlete, mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest