Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Itt vagyok egy idegben
(Maunikaa)Tabletet szeretnék venni, de nem tudom mit csináljak. Csak netezés, (facsé, prohardver, index, youtube) a felhasználás célja. Esetleg bohóckodni egy két film.
Mivel a tableteket meg a telefonokat már fogják a vámon így inkább EU-s boltból vásárolnék.
A teclast x98 air 3g tetszik, de azon gondolkozok, hogy hardveraprón sok a Lenovo Miix 2 10". Gari nélkül 40-50, garival 60 körül. Mi van ha az is elég nekem?
Szeretem a sebességet, a notim i7/8Gb/128Gb SSD, a telóm Sony Z3. Szóval tartok tőle, hogy ezek a kis "semmi" procik meg a 2Gb nem lesz igazán elég. Több pénzt meg nem biztos, hogy áldoznék tabletre, mint amit írtam.
Szóval úgy akarok költekezni, hogy közben spórolok
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Maunikaa)