Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Itt vagyok egy idegben
(Maunikaa)Tabletet szeretnék venni, de nem tudom mit csináljak. Csak netezés, (facsé, prohardver, index, youtube) a felhasználás célja. Esetleg bohóckodni egy két film.
Mivel a tableteket meg a telefonokat már fogják a vámon így inkább EU-s boltból vásárolnék.
A teclast x98 air 3g tetszik, de azon gondolkozok, hogy hardveraprón sok a Lenovo Miix 2 10". Gari nélkül 40-50, garival 60 körül. Mi van ha az is elég nekem?
Szeretem a sebességet, a notim i7/8Gb/128Gb SSD, a telóm Sony Z3. Szóval tartok tőle, hogy ezek a kis "semmi" procik meg a 2Gb nem lesz igazán elég. Több pénzt meg nem biztos, hogy áldoznék tabletre, mint amit írtam.
Szóval úgy akarok költekezni, hogy közben spórolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Maunikaa)