Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hát nekem és az emberek többségének a 16 Gb kevés, ami valójában 12 GB, még az Iphonosok is minden fórumon erről panaszkodnak. Nekem kb 1000 kedvenc szám van a telón, a környező országok + egy két olyan ország ahol ismerős él, offline térképe, mert navigálásra is használom. Most pl. a Hollandia offline térkép elég jól jött. Fényképezek, videózók Full HD a Lumia 640-esen ezekre az Iphone telón használható 12 GB nagyon kevés lenne, de ez már nagyon off.
(Meg ez a 64-16, azaz 48 Gb többletér 35-40 ezer Ft-ot fizetsz pluszban, amikor nekik ez kb 10-15 EUR plusz gyártási költséget jelent. Nemrég vettem Hollandiai MM-ben Samsung Class 10 kártyát 32Gb SD-t akcióban 11 Euróért 10 év gyári garanciával.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs