Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Nekem is ilyen lett volna ha az Ali nem dobja vissza a pénzemet... mindegy az Acer-el is totálisan elégedett vagyok.
Amúgy neked mennyit bír egy töltéssel? Nekem 6 órát megy átlagosan, net + film + munka mellett. Ha csak filmet nézek non-stop akkor inkább 4-5 között van, függvényében hogy hálótól nézek vagy belső tárolóról.
A cikkemből egy összefoglaló képet teszek a belső+külső+microSD sebességekről:

Gyakorlatban az SSD-s laptopomat veri, de az SSD-s asztali gépet is megközelíti a sebességet (Előbbibe Kingmax az utóbbiba pedig Samsung Evo van.)
MicroHDMI-t honnan szereztél? Átalakító vagy rendes kábel?
Én most olyan USB Hub-ot keresek ami egyben töltést is képes átadni a gépnek. Úgy csak rákötném otthon a terás vinyót és meg van oldva a hely probléma, ráadásul még csak nem is merülne. A Madaras Üzletben láttam is 3000-ért de nagyon furcsán nézett ki és az eladók se tudták hogy ez úgy működik-e ahogy én gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs