- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Régi/új kérdés (inkább újra:
valahonnan valaki tud olyan hub-ot szerezni, ami wines tableten úgy sztja az OTG-t hogy közben tölti is (nem, y kábel nem jó) Lhetőleg itthon beszerezhető, vagy ha valki rendelne, akkor szóljon, hogy csatlakozhassam hozzá.más: többféle képpen próbáltam már a billentyűzetet. van egy bilencses tokom (ami nem jött be, mert maga a tok nem tetszik)
van egy billentyűzetem, de nem szeretem, mert nagyy, és gyakran "késik" vagyis automatikusan kikapcsol pár másodperc múlva, és kell egy plussz billnetés, hogy csatlakozzon, és újra lehessen vele írni. (az íbetű kiosztáa is idegesjt, mert billntyűkombinációval tudom csak használni)szóval olyan tablethez, amihez önmagában nincs billentyű, ti milyent javasoltok
(ne legyen túl nagy, hogy tudjam hozzá hurcolni, és lehessen normálisan használni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest