Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, de FARMVILLE2-re keresek barátnőmnek tabletet. Mármint mást is fog vele csinálni, de szerintem azoknak alacsonyabb a rendszerigénye.
Nézegetjük a windowsosokat, tekintve az android és a flash kényelmetlen kapcsolatát.
Érdekelne néhány tipp, hogy milyen vas tudná vajon kielégítően futtatni ezt a förmedvényt, illetve mekkora képernyő lenne elég a "normális" használatához (mondjuk 7" és 10") között.Fényképező minősége, ilyesmi nem számít. Márkabuzi se vagyok, de azért legyen megbízható. Jellemző, hogy milyen operációs rendszer verzióval keressük? Bármi egyéb ötlet, fontos paraméter?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs