Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Acer Aspire Switch 10-t, de nagyon nem vagyok felhőtlenül boldog.

Egész jól működik, minden számomra fontos feladatra alkalmas, az aksi is korrekt. De van két olyan hibája, amit első körben max a windows nem teljeskörő frissítésének gondoltam. De ezt orvosoltam és az elég zavaró hibák még mindig fennállnak.
Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet. Hol sűrűbben, hol ritkábban fordul elő, mindenféle hibaüzenet nélkül. A dokkoló le, majd visszacsatolása, minden esetben megoldja a problémát, de azért remélem, hogy a nagy flexibilis használhatóságot reklámozó Acer, nem így akar a virtuális billentyűzetre nevelni...
A másik, meg az, hogy szinte állandóan fluktuál a fényerő. Annyi eszem volt, hogy minden win8-as és minden Acer kisegítő programocskán kiiktattam az adaptív fényerő használatot és mégis tovább villódzik. Leginkább a különböző ablakok közötti váltásokkor feltűnő. De mintha hálózatról használva nem jelentkezne.
Vagy lehet, hogy van egy olyan beállítás amire nem gondoltam? Van olyan beállítás a win8-on belül ami a képernyőn megjelenített tartalom színeihez, kontrasztjához igazítja a fényerőt?
Egyáltalán ez két hiba,amit fennt leírtam tipikus hibrid, vagy tipikus Acer Switch hiba?
Vagy még tipikusnak sem mondható és húzzak vissza 3 napon belül, cseréltetni? (Holnap lesz a 3. nap )Előre is kösz srácok a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest