Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • han_lev

    senior tag

    Nekem most egy teclast air 3g-m van. Nem szeretnék senkinek ellentmondani,csak a saját tapasztalataimat mondom el.
    Szeretem az androidot. Telefonba jelenleg rengeteg alklmazással használom. Ami problémát jelentett nekm, higy az androidos tabletemen korlátoltan tudtam dolgozni. Pl egy pps -t kuvetíteni projektorral úgy higy minden benne legyen amiz beleszerkesztettem nem lehetett. Lehet béna vagyok,de ha egy presentációt akartam jól előadni,akkor wines vetítés kellett officeval. Ehez kellett a laptopom. A telefon az androiddal tudtam vezérelni wifin, agy kékfoggal. Ezt az androidos tabletem nem engedte.
    Most, hogy teljes értékű vint futtat a tabketem, e simán megoldódott. Tudok dolgozni is rajta, persze nem harverigényes dolgokat, de nekem nem is volt olyan. De egyszerű irodai allazásokkal. A hálózatkezelés is így egyszerűbb. Rákapcsolódik az itthoni wines gépekre, a megosztott dolgokat kezeli, felhő sem kell mindnhez. A megosztott nyomtatót is látja rögtön.
    Tudom, ezt akár androiddal is meg lehetne csinálni, vagy linuxal, de mivl ezekhez nem értek, nekem kifejezetten jól jött az a "wines" fellendülés, mert alapjúzer vagyok, nincs programozói képesítésem.
    Az hogy az ARM procikra miért nem alkított ilyen rendszert a mikrosoft, azt én is nehezményeztem sokáig.

    A teclast egy fémborítású gép, ipad hasonmás, fosrailag szép. Nekem a lenoo mixi féle billentyűzetes tok megoldás jobban bejön mint a mixii 2 dokkoló. Az alcore BT100 (10' hoz) univerzális tokja pótolatja. Megrendeltem, még nem jött meg. Persze egy 2000 ft-os mini egér kell még hozzá, mert tapipad így nincs, és a win nm túl hálás az újjal való piszkálásért.

    A win 10 et meg még szerintem nem éri meg feltenni, nem kiforrot rendszer.
    :R :R

    MI9 6/64

Új hozzászólás Aktív témák