Új hozzászólás Aktív témák

• darthsmoke

Korrektor

Én megvédem NGA kolléga véleményét.

Szerintem a Microsoft hatalmas hibát követett el, hogy nem használta ki az ARM-ban lévő lehetőségeket. Ha előbb meglépik, hogy ugyanaz az app fusson táblagépen, telefonon és asztali gépen, nem itt tartanának. A Windows RT egy spyware, adware, böngésző toolbar mentes oprendszer volt, amire nyugodtan lehetett volna Chromebook-szerű gépeket építeni, meg el lehetett volna árasztani a piacot olyan gépekkel, amik a meglévő Android tablet designra építve, csak másik oprendszerrel a fedélzeten érkezhetett volna. Csak ehhez kellett volna a Universal app modell, meg a desktop kiváltása. Vagy legalább megengedhették volna, hogy a fejlesztők portolhassanak meglévő desktop alkalmazásokat rá.
    Mondom ezt úgy, hogy volt egy Lumia 2520-as gépem, mondjuk kicsit szerencsétlen lett a mi találkozásunk, de az egyik legszebb tablet volt, amivel találkoztam, és lehetett volna majdnem a legjobb is. Nem tudom, mit jelent az, hogy a Microsoft backportol Windows 10-es dolgokat az RT-re, de sajnos a piac már kihátrált mögüle, és a Microsoft maga is feladta. Nagyon kár érte, jó ötlet volt, a "szokásosan" katasztrofális végrehajtással.

Nemrég kérdeztem az ajánlott tableteket, de aztán rájöttem, hogy az Atomos tabletek szinte mindegyike ócska műanyag vacak. Ezért mélyebben a zsebbe nyúltam, és vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t. Elég nagy, néha fűt is kicsit, de elképesztő a portarzenálja, van LTE, GPS, és a tablet része külön is használható, a dokkoló pedig fém és benne még külön aksi is van.
    Alig várom a Windows 10-et rá... :)

A személyeskedést meg a politikát szerintem gyorsan fejezzük be. Nekem is az a véleményem, hogy az RT igenis használható lenne sok mindenre, másnak nem. Ilyen az élet, nem vagyunk egyformák. A többség már úgyis döntött, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák