Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Elmagyarázom. Én win 8.1-el vettem, az előző tulaj felküzdötte rá. De eléggé instabil volt, a vga driver sokszor összeomlott, (erről is rengeteg helyen írnak a neten, sokaknak omlott össze még a thinkpad 2 is). Használtam, majd mikor el akartam rakni, végeztem rajta egy hr-t. Lefutott, majd ahogy frissíteni akarta magát 120 frissítéssel, akkor 90%-nál közölte, hogy nem sikerült a frissítés, és visszavonja. A visszavonás pörgött fél napig. Ekkor újraindult és újra elkezdte ezt. Így is adtam el. Mivel ennek így mennie kellett volna, letojtam az egészet, mert sok helyen olvastam a nem megfelelő vga részről is.
Szerintem hagyjuk a témát, sajnos sok ember szívott ilyen 2760-as frissítéssel, ezért is adtam el. Pedig 38e Ft volt a 10"-es vivotab smart, ami jó ár volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest