Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Elmagyarázom. Én win 8.1-el vettem, az előző tulaj felküzdötte rá. De eléggé instabil volt, a vga driver sokszor összeomlott, (erről is rengeteg helyen írnak a neten, sokaknak omlott össze még a thinkpad 2 is). Használtam, majd mikor el akartam rakni, végeztem rajta egy hr-t. Lefutott, majd ahogy frissíteni akarta magát 120 frissítéssel, akkor 90%-nál közölte, hogy nem sikerült a frissítés, és visszavonja. A visszavonás pörgött fél napig. Ekkor újraindult és újra elkezdte ezt. Így is adtam el. Mivel ennek így mennie kellett volna, letojtam az egészet, mert sok helyen olvastam a nem megfelelő vga részről is.
Szerintem hagyjuk a témát, sajnos sok ember szívott ilyen 2760-as frissítéssel, ezért is adtam el. Pedig 38e Ft volt a 10"-es vivotab smart, ami jó ár volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest