Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Egyetertek, de a SoC szinte ugyanaz, a korites is nagyjabol ugyanaz igy konnyebben lehet szukiteni.
Most az hogy a gep el van ~350MB memorian egy dolog, mennyi szolgaltatas nincs elinditva azon a gepen, mennyi a "hard faults/sec" ertek ha megnyit valamit az ember a gepen, es a tobbi, mint en is emlitettem (remelem, es nem csak akartam
) el van a windows 'jobban osszetomoritve' is, cserebe az altalanos rendszersebesseg kerul egyre meredekebben az aldozati teritekre.
Windows szerver nagyon rossz pelda, hiszen egy csomo driver nelkul is el van, mint a befott (nem kell VGA driver, nem kellenek grafikus szolgaltatasok (DX alapbol tiltva van pl.), nem kell hang szolgaltatas, stb), es mivel altalaban egy gep egy adott feladatot lat el, konnyu finomhangolni a rendszert es a memoriaigenyet, igy pedig nagyon konnyu alap dolgokat keves memoriabol kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest