Hirdetés
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- OLED TV topic
- Logitech szerviz
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Úgy ahogy leírod, ki fog kényelmesen bírni 6-8 órát. Én amikor megvettem (ugyanez a miix 2 10"), akkor csináltam egy akku tesztet, egy 1080P-s filmet játszottam le vele folyamatosan, 65%-os fényerővel, miközben wifit és bluetothot is bekapcsolva hagytam. Így kb. 6 és fél órát bírt. Nem folyamatos használattal szerintem kényelmesen kibír egy teljes napi használatot.
(Azt viszont nem hiszem, hogy gyorsabban jönne fel sleepből, mint egy laptop, hiszen ez is win8.1. Mondjuk nem tudom mi volt nálad a lassú, nálam a laptop is gyak. azonnal feléled, kb. ugyanannyi idő alatt, mint egy tablet, vagy telefon. Az időt inkább az veszi el, ha be kell jelentkezni rájuk ilyenkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gamer Egér RGB!!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs