Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ha esetleg nem tudod sehogy sem elővarázsolni a product keyt, akkor is jó esélyed van, hogy nincs veszve semmi. Az OEM windows 8-as, UEFI-s gépek (amiket windowsal együtt adtak el) a BIOS-ban tárolják a kulcsot. Ezért is nincs már rajtuk kulcsos matrica, mert nincs rá szükség. Fogsz egy sima win8.1 iso-t feltelepíted a szűz windowst és automatikusan beírja a termékkulcsot, sőt aktiválva is lesz. A pár hete vett Lenovo Miix2 10-es tabletem is ilyen. Lepusztítottam teljesen - recovery partícióstul mindenestül -, bebootoltam egy sima/szűz win8.1 pro telepítővel, felraktam és kész, aktiválva is volt a saját kulcsával. (Érdemes pro iso-val telepíteni, mert az tartalmazza a nem pro verziót is, és ha az OEM verzió nem pro volt, akkor automatikusan úgy telepedik. Az egyémen is sima 8.1. volt, és a pro telepítőről simaként telepedett.)
Egyébként ez laptopokra is igaz, az újabb UEFI-s laptopok tapasztalatom szerint általában ilyenek. Hogy mindegyik-e azt nyilván nem tudom, de amiket én az utóbbi évben telepítettem - Acer, Samsung, Asus, Lenovo is volt közöttük, kb. 25-30 laptop - az mind ilyen volt. Ebből azért azt gyanítom, hogy a nagy többség ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest