Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Dißnäëß #15278 üzenetére

    Olyan androidos tabletet kell venni, ami népszerű az alternatív romok fejlesztői körében, és akkor lesz hosszú ideig rá alternatív rom, egyben újabb android.
    A neves gyártók csúcskészülékei is csak 1-2 android verzióupdattel vannak belőve. De legalább itt választhatunk nem gyári alternatívot, ami újabb.

    Winnel előrébb vagy? Régen az volt, hogy kijött az új win, és vehetted. Most oké hogy a 7, és 8.1 ingyen felment 10-re, de a 11-gyel mi lesz? Hivatalos 7 licenről is felmehetek majd 11-re? Vagy csak 10-ről?

    Az az androidos gép már amúgy is régi, max 1 giga ram lehet benne, az újabb droidhoz ez kevés. Meg csak 2 magja van, ma már az octa és decacore-ok világát éljük, egy újabb android ezekre a hardverfejlesztésekre épül. Használjátok arra, amire eddig, és akkor nem hiányozhat a frissebb droid. Ha meg az kell (valami app miatt) akkor úgyis újat kell venni, mert hiába lenne frissebb android, a hardver lenne túl kevés az appnak.

    Vettem nemrég i3-mas lenovo notit touch screennel, teljesen visszahajtható, kvázi tabletként használható. 13-14" volt, és nem volt drága, 150+áfa körül. (Mondjuk hogy széthullik e 3 év alatt, azt nem tudom, továbbpasszoltuk egy ügyfélnek). Ami meg nem hullik szét és tuti laptop touch-csal az 500-nál kezdődik.
    Tab vonalon régebben Acer switch 10-zel találkoztam több darab is volt a környezetemben 2-3 év alatt szétesett az összes: repedt műanyagház, törött csati, ilyesmi. Ez nem a céges laptop kategória. Ha tabletben akarsz olyat, azért ugyanúgy megkérik az árát, 200 alatt ne is nézelődj

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák