Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
válasz
zSSeli
üzenetére
jelentem Lenovo D330 lett belőle, sikerült 100ért lőni egy bontatlant, magyar billentyűzetest.
tegnap este lett meg, még sok tesztelés vár rá, bár már sikeresen lefrissítettem mindent.
eddig half life 2 FHD max beállításokkal 35-60fps
szép kép, akksi jónak néz ki, magyar billentyűzet áldás és elég nagyok is a billentyűk, nagyobb mint barátnőm T101-es Asus-án. Sebességben és felbontásban is veri azt az N5000 Silver.
felépítésre is teljesen vállalható, féltem a csak műanyag háztól de abszolút nem hat gagyinak. a zsanéroknak van minimális holtjátéka de ez sztem természetes.
eddig abszolút meg vagyok elégedve, még játszok vele egy pár napot és majd beszámolok a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest