Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life
üzenetére
A javaslatodra töröltem az egészet
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?Amúgy nem tudom a tableteken hogy van, laptopokon van általában egy win telepítő matrcia az aksi mögött. Jelen esetben a helix-nél bios-ba van integrálva a cd key, ami tök jó dolog, win 10-et telepítve is egyből működik. Igaz mikor hivatalos 8.1-re frissítettem a 10-et, még egy régebbi verziót, akkor nem aktiválta a rendszer, most a creator update verziót meg egyből aktiválta biosból.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?