Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life
üzenetére
A javaslatodra töröltem az egészet
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?Amúgy nem tudom a tableteken hogy van, laptopokon van általában egy win telepítő matrcia az aksi mögött. Jelen esetben a helix-nél bios-ba van integrálva a cd key, ami tök jó dolog, win 10-et telepítve is egyből működik. Igaz mikor hivatalos 8.1-re frissítettem a 10-et, még egy régebbi verziót, akkor nem aktiválta a rendszer, most a creator update verziót meg egyből aktiválta biosból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Linux kezdőknek
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?