- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhncsa
csendes tag
uh, srácok ne essetek egymásnak!!!

igazából volt már egy windows-os atomos tablet a kezembe fél-1éve, vmi samsung.
nem tudom milyen volt pontosan a proc, de max a 2xxx szériás. nem sokat volt a kezemben, de nekem nem tűnt használhatatlanul lassúnak.(valszeg rossz példa, de itt van a sony xperia V telóm, ami nagyon nem szeretek, és nem azért mert nem mennek rajta az újabbnál újabb játékok, hanem mert néha másodpercekig várok mire visszakapom a home screen-t)
szóval ha összehasonlítom hogy a telómon mennyire folyamatos a felület meg mennyire volt használható az a bizonyos tab, akkor biztos az utóbbi mellett voksolok
persze photoshop-ot nem tervezek használni vele, de normális böngészést, youtube-ozosát igen.
viszont a lényeg, hogy azon az áron amit linkeltem, felettébb gyanús az ajánlat szóval egyenlőre elállok tőle.
mindenesetre köszönöm mindenkinek a hozzászólást, szerintem majd még várok ezzel a tab vásárral.
lehet lesz vmi olcsóbb androidos tab kezdetnek, aztán meg majd később vmi nem ennyire alap win8-as
kösz még1x, peace
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest