- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Adott egy Lenovo Miix 310 tablet.
Olyat csinál, hogy merül az akksi, pld.75% és kikapcsol ha pendrive van bedugva a dokkolóba.
Ma mondjuk csak a tabletet nyúztam, és 50%-nál kikapcsolt. Bekapcsoltam, és drasztikusan ugyan, de letudtam meríteni 10%ig, ekkor felraktam töltőre.
Volt már olyan, hogy 76%-nál felraktam tölteni, de kis idő múlva azt írta a win, hogy 78% nem töltődik.
Most vagy megzavarodott a kijelzés, vagy az akksi szarakszik.
Szerintetek?
Most tölt, azt írja, hogy 4óra 13perc a teljes töltésig. -
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo MiiX 310 2in1 tablet.
A kérdésem azokhoz szólt elsősorban akiknek van ilyen cucca.
Őrületbe kerget már. Nektek is csinál olyat, hogy leszedem a dokkolóról (billentyűzet), és mikor visszateszem nem aktív a dokkoló, csak ha újraindítom a gépet?
Vagy ha lecsukom, vagy alvó módba rakom, és felnyitom, akkor nincs billentyűzet (dokkoló)? Persze ha az újraindításra megyek akkor csak pörög, de sosem indul újra, ilyenkor hosszan kell nyomnom a power gombot hogy kikapcsoljon.
Olyan is van hogy ugye bekapcsoláshoz röviden kell nyomva tartani a power gombot, de sokszor semmi reakció, ilyenkor ha hosszan nyomom, vagy bedugom a táp kábelt (nincs lemerülve) akkor bekapcsol, de ez ritka esett hogy ilyet csinálna.
Mit lehet ezzel csinálni?[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
Biztos van ilyen topik, de nincs kedvem keresni, hát ha itt is kapok választ.
Nemrég írtam hogy a Lenovo Miix 310 nem hajtja meg a külső HDD-t, ezért vettem egy aktív hubot.
Ma kaptam egy Y kábelt kipróbálásra és ha 2 helyről kap tápot akkor megy, mert valljuk be hogy a hub egy kicsit kényelmetlen.
A kérdésem a következő:
Laikusként feltételezem hogy ugye minden usb portból 5v jön ki, de mondjuk csak 500mAH-ban.
Ha két usb-ből kapja a tápot akkor nem 10v lesz? Vagy a benne lévő elektronika lecsökkenti 5voltra?
Baja lehet ebből a HDD-nek?
Az is érdekes, hogy amíg hubbal 20mb/s, addig Y kábellel 34mb/s a másolás, pedig mind a gépben lévő usb, mind a hub 2.0-s. -
schumy1
aktív tag
Kicsit védem a Lenovot, talán azért csinálták így hogy hosszabb legyen az üzemidő.
Lehet arra mentek elsősorban. -
schumy1
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Lenovo Miix 310-es tablet.
Vettem egy Maxtor 1TB-s külső hdd-t, de nem pörög fel, csak világít a led, és nem is jelenik meg mint meghajtó.
Youtubeon találtam egy videot ahol úgy oldották meg, hogy anya usb-be ment a hdd, abból egy sima usb a billentyűzetbe, és egy a micro usb-be, és ment, tehát 1 usb nem ad annyi áramot.
Ezt lehet máshogy orvosolni, vagy vennem kell egy ilyen kábelt, vagy olyan is jó, ami mind kettő sima usb és úgy dugom a két usb-be?
Azt se tudom hogy mi a neve ennek a kábelnek, vagy hogy hol lehet kapni Magyarországon.
Euronicsben nincs. -
schumy1
aktív tag
válasz this is life #13216 üzenetére
Köszi
-
schumy1
aktív tag
Tablet módban win 10-nél hogy lehet elérni a lomtárat?
-
schumy1
aktív tag
-
schumy1
aktív tag
Köszönöm, úgy néz ki így jó.
Délelőtt lecsuktam a fedelet, most kinyitom és a bejelentkezési ablak tárult elém. -
schumy1
aktív tag
Sziasztok! Adott egy Lenovo MiiX 310 tablet.
Azért vettem hogy az ősrégi laptopomat váltsam vele, viszont fontos lenne hogy tudjak vele folyamatosan letölteni, de tapasztalatom szerint mindig alvó módba rakja magát, vagy hibernálásba.
Emlékeim szerint engedélyezve van az alvó mód alatt a hálózat használat is.
Jelenleg nem tudom megnézni a beállításokat, csak este.
Akinek ilyen tablete van az próbálja már ki ha lehetséges, és nézze meg hogy mi az a beállítás ami alatt nem kapcsol ki.
Köszönöm. -
schumy1
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés, de ti ha úgy adódik szoktátok táppal használni hogy növeljétek az akku elhasználódási idejét?
-
schumy1
aktív tag
Megjött a micro sd, látja is, viszont azt nem értem, hogy alvó módból vissztérve miért tűnik el?
Csak a restart segít ezen.
Elegem van driver hibából ha az okozza. -
schumy1
aktív tag
válasz kkdesign #12550 üzenetére
Jelenleg nekem is class10-es 16gb kártya van benne.
Rendeltem egy sandisk 64gb, kíváncsi leszek mi lesz, de szerintem driver gond lehet. Mondjuk win 10 frissítés után egyből nem is látta, lekellett hoznom a néhány hozzászólással ezelőtt írt drivert, úgy látta. Ezért kérdeztem hogy neked mit látni ott, hogy összehasonlításom legyen. -
schumy1
aktív tag
Erről esetleg valami vélemény?
Transcend Premium micro SD XC microSDXC UHS-1 64GB -
schumy1
aktív tag
válasz this is life #12533 üzenetére
Köszi. Mi a külömbség az ntfs és az exfat fájrendszerben?
Neked is Lenovod van? -
schumy1
aktív tag
Még valami. Mire érdemes formázni? Ntfs, fat32, exFat?
-
schumy1
aktív tag
Szeretnék venni a Lenovo Miix 310-hez micro sd-t 64Gb-ost mert a 128-ért nem adok majd 20 ezret.
Ti melyik márkát javasoljátok hogy biztos kezelni is fogja?
Maxell, Kingstone, Sandisk.
dvdolcson-eu oldalán nézegettem.
Jelenleg egy Kingstone 16Gb van én jó. -
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Lecseréltem a régi laptopomat (HP 6710b) egy Lenovo Miix 310 2 in 1 tabletre mert vágyam volt egy ilyen kombóra.
Idáig minden fasza vele, egyet kivéve. Frissítés után (előtte nem néztem) sd kártyát nem látta, pedig az eszközkezelőben nem volt felkiáltójel.
Mondom csak nem lehet gyári hibás!?
A Lenovo oldaláról lehoztam minden drivert (erre külön nincs), és megnéztem hogy mit dob fel ha frissítem.
Akinek problémája van vele és lát olyat (manualba kell megadni hogy úgy keressen) hogy SDA vezérlő, az arra menjen és újraindítás után látja és kezeli.
Eddig tökéletesen üzemel minden, igaz csak 16Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Xbox One
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest