- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz kkdesign #13346 üzenetére
Az edigital garis ügyintézése teljesen korrekt. Nekem két alkalommal volt dolgom velük, az egyik egy alaplap volt, ott konkrétan bocsánatot kértek, hogy a forgalmazó valahol talált egy cseredarabot és nem kaphattam újabb modellt, a másik egy mobil volt, ott amikor leadtam tudták, hogy levásárlás vagy pénz vissza lesz belőle, és már előre szóltak, hogy 30 nap múlva miket várnak, mint új termék hasonló áron és ha kértem rögtön foglaltak nekem egy készüléket.
A 30 napot sajnos ki kell várni. Csak utána reklamálhatsz, és ha megindokolja a szerviz ez meghosszabbítható.[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz kkdesign #13344 üzenetére
Kerestem én is, de lehet akkor csak annyi a 30 napos határidő, hogy valami konkrétumot kell mondaniuk, hogy hogy áll az ügy.
Én leadástól számoltam, mikor bementem fel is hívta a forgalmazót (Case Logic), de asszem "nem történt érdemi előrelépés a garaciális ügyben", így rögtön visszaadta az árát.
a javítás bevizsgálás időtartama kb. 30 nap
Ez is jó, mert ha bemész jövőhéten, akkor tudsz rá hivatkozni hogy letelt a 30 nap, mi van a géppel? És ha kiderül hogy a TMX nem foglalkozott vele, akkor jó eséllyel visszadják az árát.
-
Game-over
aktív tag
válasz kkdesign #13342 üzenetére
azt mondták, hogy nincs már ez a típus így ha javítható javítják, ha ne, akkor miix 320at adnak, vagy pénz visszát
Ezt mondtad még akkor mikor leadtad, úgyhogy ha még ez az opció pozitív lenne neked, akkor ez járható út:
Az Edigitalnak 30 napja van a szervizelésre, különben másik gép vagy pénzvisszafizetés. Nekem egy drágább fajta laptoptáskával volt gondom, leadtam, semmi válasz, 30 nap leteltével bementem, és visszaadták a pénzt.
Szerintem
hétfőnkedden menj be személyesen és kérdezz rá (talán ott van a 30 nap azon a papíron is amit adtak a gép leadásakor)[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz kkdesign #13255 üzenetére
Jól megjártam ezzel a szervizeltetéssel. Május 3-án leadtam és a mai napig sehol semmi jelzés. Megkerestem Edigital üfsz-ét. Annyit mondott az Úr hogy ők kicsit előbb látnak változást, de még semmi jelzés nem ment a szerviz felől. Mondom jó keresek telszámot tmxhez. Mert sajnos oda vitték... Fehívom a számot. "Jelenleg nem üzemeltetünk ügyfélszolgálatot, kérjük írjon emailt a ..... ra" Végülis ismerősök és fórumos tapasztalatok alapján én se üzemeltetnék Üfsz-t tmxnél, mivel 0-24ben csuklana a rokonsága az össszes telefonos kollégájuknak, mert annyira "remek" szerviz... Aztán kivétel ott is van.. de kevés.
-
Ármester
válasz kkdesign #13087 üzenetére
Fastboot-ot kikapcsoltad hatha dob valamit a sebessegen , amugy kicsit lassulgat a win ahogy egyre tobb frissites kerul ra , nalam 15-20 mp-rol 40-ig lassult , meguntam igy lett par honapja egy tiszta telepites...azota koser ...😀
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
schumy1
aktív tag
-
Ármester
válasz kkdesign #12782 üzenetére
Akkor elvileg ha szukosen de elegnek kell lenni a helynek a frissiteshez , vagy ha engedi a frissitesi seged akkor pendrive-ra kiiratni a w10-et es arrol frissitsd. Ezt a reszet sajnos nem ismerem mert en mct-vel frissitek vagy telepitek ... elvileg ha van benne sd kartya azt is segitsegul tudja hivni a frissiteshez, kerdes hogy az akadalymentesitett win frissitoje fel van e erre keszitve ..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Ármester
-
schumy1
aktív tag
válasz kkdesign #12550 üzenetére
Jelenleg nekem is class10-es 16gb kártya van benne.
Rendeltem egy sandisk 64gb, kíváncsi leszek mi lesz, de szerintem driver gond lehet. Mondjuk win 10 frissítés után egyből nem is látta, lekellett hoznom a néhány hozzászólással ezelőtt írt drivert, úgy látta. Ezért kérdeztem hogy neked mit látni ott, hogy összehasonlításom legyen. -
Ármester
-
pècsimunkás
addikt
válasz kkdesign #12481 üzenetére
Nekem a HP -m csinálja ugyan ezt ! Januárban küldöm szervizbe , Lassan kell írnom egy hibalistát . Wifi hálózat eldobása , alvó állapotban való gyors merülés , rossz a jack foglalat . Van még valami ,csak most nem jut eszembe hirtelen . Szóval , kifogtam egy rakás xart ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
félisten
válasz kkdesign #12352 üzenetére
Nekem még nem volt ilyenem, csak tervezem; kérdezd a bejegyzés íróját.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
tvamos
nagyúr
válasz kkdesign #12139 üzenetére
Nekem ketto van belole. Egyet a munkahelyen, meg egyet otthon tartok. Fel eve vannak meg, cserelni meg nem kellett csak egy hegyet, mert bedobtam tok nelkul a taskaba, mas cuccokkal egyutt, akkor elszakadt. Amugy nem latszik rajta a hasznalat, de vigyazok ra.
Azert kel tolteni, mert elektronika van benne az csinalja, hogy a sima kapacitiv kijelzot is becsapja.
Biztositek semmire sincs. Ott, a cikkben leirtam, mivel probaltam eddig."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
Ármester
válasz kkdesign #11907 üzenetére
Hogy melyiket érdekesebb venni neked kell eldönteni ,ha lényeges hogy tableten a játék,es tartalom.fogyasztás akkor talán ipad,ha kicsit munkára,tartalom előállítás,pl office es tsai ,illetve tartalom fogyasztás,teljes értékű pc-re van szükséged akkor windows,mert a 2 in 1 gépekkel bármit meg tehetsz amit a winnel,szerintem az ms se avultatja úgy a vasat mint az almás cég .
Használni a érintő kijelzot win alatt semmi problémát nem jelent ,igaz feljebb kell skálázni az ajánlottnál,illetve a betűk méretét se art nagyobbra venni a kényelmes használat érdekében,de ezeket beállítva gond mentes a használat,dokkolóval pedig notebooka alakul...
Én droidrol jöttem win tabra és nem bántam meg,felüdülés a droid után ..
Amúgy igy nézd tartalom fogyasztó eszköz vs teljes értékű pc ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest