Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappzo
csendes tag
válasz
cidalain #10957 üzenetére
Igen én is így indultam el. MIUI nekem is szimaptikus lenne, mivel Xiaomi telefonom van (legnagyobb megelégedettségem mellett), de dual opos tabletje nincs 10"-ban neki sem sajnos.
Chuwi nekem elég ismeretlen márka, most kicsit okosodom ott is, hátha.
Egyszerűen nem találok sajnos ilyet. Vicc az hogy jó páran mondták, ha találok szóljak, mert őket is érdekelné egy ilyen megoldás.
Hackelt cuccoktól félek én is gari és egyéb problémák miatt is, de ha nincs más, akkor ez lesz az út.
Pl az Acer sok szempontból jó lenne, ha menne az Androidos út. Mindegy olvasgatok még kicsit hát ha megtalálom amit keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest