Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
válasz
Воланд #36286 üzenetére
most ez komoly?
Van egy saját laptopom ahhoz kaptam jogtiszta win 7et. azt upgradeltem win8ra.
A céges laptopom alján van a windows vista business kód.
Az asztalin meg most jelenleg a win 8 pro van. amit a 64 bites dvdről telepitettem fel.
De amikor akartam aktiválni a megvett kóddal, akkor kiirta h ez a kód csak tiszta upgradere használható.
Tiszta telepitésre nem.
erre van vmi ötleted?
Hallottam vmi átirogatásról is.
Mehet privibe is.
És köszi a segitséged előre is. -
-
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Воланд #36214 üzenetére
Meg is van:
A hibát okozó alkalmazás: Crysis.exe, verzió: 1.1.1.6156, időbélyeg: 0x47d6d167, a hibát okozó modul: MSVCR80.dll, verziószám: 8.0.50727.6195, időbélyeg: 0x4dcddbf3, kivételkód: 0xc000000d, hiba pozíciója: 0x000127da, folyamatazonosító: 0x36c, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01cd1271de4519d9.
-
Lacir
csendes tag
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
Воланд #35929 üzenetére
Itt feljebb is volt pár hozzászolás ami a 7 es rossz tulajdonságait kicsit felnagyitotta, többek közt a szarul sikerült Clear type, csunyábbak a texturák ráadásul én is így vettem ezeket észre, és akkor még megsem emlitettem hogy néha olyan érzésem van mintha a kép "vibrálna" és nyirja ki a szememet. Vistánál nem volt ilyen illetve 3D játékoknál is észrevettem hogy a képmozgásnál nagyobb az elmosodás (lag) mint a vistán. Mintha lelenne a kép picit maradva a VGA tól. Igaz persze ez nem annyira szemetszúró de mondjuk pár óra játék után alig várod hogy lehunyhasd
-
kraftxld
félisten
válasz
Воланд #35869 üzenetére
Kipróbáltam már úgy is, login script nélkül beléptem, majd manuálisan feldobtam pár meghajtót, 1-2 óra mulva ugyanúgy előjött.
SBS 2008 van, de sima login scripttel mennek a meghajtók nem GPP-el. Ha nagyon nem jön be semmi akkor átalakítom a login scriptet GPP-re.
A script amúgy tökéletesen megy a többi gépen.
Épp most megy a teszt, mert közben lett mégegy ötletem -
kraftxld
félisten
válasz
Воланд #35863 üzenetére
A gépen egy login script csatol 5 db hálózati meghajtót bejelentkezéskor. Ez működik is rendesen úgy 1-2 óráig, majd az összes létező betűre felrakja ezeket a disconnected network drive-okat.
A meglévő meghajtók is disconnected-ként jelennek meg utána, de működnek ha kettőt kattintok rá.
A linken lévő dolog természetesen nem működik, mivel maguk a meghajtók fantom meghajtók, a net use se listázza őket, ha rájuk kattintok és disconnect akkor se történik semmi.A mount points-os registry cuccot már megcsináltam, azóta lett olyan, hogy újraindítás után működik 1-2 óráig, aztán visszajönnek. És nem user függő, mert ha Béla be van lépve, utána Géza belép, ugyanez történik. Rendszergazdaként is.
-
válasz
Воланд #22938 üzenetére
Ha egyszerre több letöltésed és feltöltésed van, evidens, hogy a sávszéled csökken!
Vagy állítsd be a programon belül a fel/le töltési sebességet, vagy kevesebb kapcsolaot használj.
Általában például torrentprogramoknál, be állítják a le/fel töltési sebességet, hogy maradjon még sávszélesség. -
Morden24
nagyúr
válasz
Воланд #16564 üzenetére
Dehogy fészkeli be magát az alaplapba
Hova bújna a sok gigájával?Nyilvánvalóan, amikor CMOS clear-t csináltál, átállt valami olyasmi is, aminek nem kellett volna (első gondolatom memóriabeállítás, a második merevlemezbeállítás lenne).
Az, hogy XP megy, nem jelent semmit, a memóriáknak attól még akár baja is lehetne, mivel totál más a Vista és az XP memkezelése, de erről már volt szó egy párszor. Töviről hegyire nézd át azt a BIOS-t, én azt mondom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest