Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
kraftxld #36193 üzenetére
Ja látom, de abban az a szép, hogy ameddig nem írtam, nem jelezte hogy lenne ilyen update... szinte 2-3 naponta lefuttatom a Secuniát is, tegnap az jelezte például, hogy van új Xnview, és azt is, hogy van új Windows frissítés. Maga a Windows Update automatikusan naponta egyszer elmegy frissítést keresni, sosincs kikapcsolva, és bár azt pont nem fényképeztem le, de amikor megjelent a frissítés, ott az állt megjelenési dátum 13-ia
Szóval nem tudom mi lehet az oka
-
ro_bert17
őstag
válasz
kraftxld #35947 üzenetére
Hm, ezt most így hirtelen nem is tudom. Nem drivert lehet a nyomtatóhoz illeszteni, hanem kis packot kell telepíteni. Azixpén egész okosan. Megkérdezi hogy helyi, stb. Itt viszont nem tudok vistás drivert alá pakolni, mert ugye el sem indul a pack.
A vistás is olyan fura. Pack telepít, erre kiírja, hogy 3 inf fájlt hozzácsapott a rendszerhez. De ennyi.
Régen volt hasonló gondom, de ott lehetett tölteni egy javítást az adott HP nyomtatóhoz. Itt nem találtam ilyet.
Ezt a számlázó programot már rég láttam, de úgy emlékszem nem dos-os. Bár vannak furcsaságai. "Hálózati" nyomtatóval nincs barátságban, egy számlát csak egyszer enged kinyomtatni, stb. Ez alapján mondjuk dos-os is lehetne. -
kelly7
aktív tag
válasz
kraftxld #35942 üzenetére
Erre gondolsz? Vezérlőpult---A biztonsági mentés és visszaállítás központja-----Számítógép biztonsági mentése. Ha ezzel megcsinálom, akkor ha kell visszarakom a szűz vistát, és elindítva a számítógép visszaállítása menüt, mindent visszaállít? Beleértve a programokat képeket stb?
-
huh87
tag
válasz
kraftxld #35936 üzenetére
Linksys, tp-link routerekkel próbáltam.
Firmwarefirssítés csak tp-linknél volt.
A 11-es csatornát csak én használom a paneldzsungelban. :-) de kipróbálom.
Driver a legfrissebb.
Helyzet ugyanaz, csatlakozik a routerhez, de onnan nem megy tovább.
Acer, HP laptopok xp-vel simán, okostelefonok szintén tudnak csatlakozni jelszóval.
Csak ez a kibabrált 64bites Vista nem. Ha nincs jelszó minden oké.
MAC szűréssel lehetne biztonságossá tenni, de egyesével az eszközöket bevinni emiatt nem fogom. -
Воланд
titán
válasz
kraftxld #35872 üzenetére
Mondjuk a cikk alapján még csak a lecsatlakozásra van válasz, arra nincs, hogy miért pakol fel nem létező hálózati meghajtókat. Arról nem is beszélve, hogy xp meg W2K3 szerver. Az ember azt hinné, hogy legalább az ilyen inkompatibilitást, hibaokozást kijavítják az újabb verzióknál.
(#35874) kraftxld: Jah, tényleg, akkor remélem meg van a probléma forrása.
-
Воланд
titán
válasz
kraftxld #35868 üzenetére
F@sza.
Tuti, hogy valami a vista hálózatfelderítésével kapcsolatban nem okés, de hogy mi lehet a hiba az jó kérdés.
Mi van akkor, hogy ha nem hagyod, hogy lefusson a script, hanem manuálisan csatlakoztatod a meghajtókat? Lehet, hogy a script körül nem stimmel valami.
Meg lehet, hogy ez is jó lenne egy megoldásnak, feltéve, ha W2K8 szervert használsz.
-
Воланд
titán
válasz
kraftxld #35864 üzenetére
Jah, így már értem.
Én w7 alatt találkoztam olyannal, hogy látszólag lecsatlakoztatta a hálózati meghajtókat (csak intézőben, értesítés nem is jelent meg róla), de duplakatt-al működtek tovább rendesen, ahogy te is írtad. A miértjét ne kérdezd, magam sem tudom.[link], bár lehet, hogy már ezt is nézted.
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz
kraftxld #35707 üzenetére
ez most komoly??
ha én tudnám hol a vista lemezem....
mi a kurvaélet van ezzel?? elrontották az updatek a rendszert?
nem az én laptopom, aszongya, hogy kb 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy nem tudta telepíteni az updateket. ma vagy 20-30 updatet toltam fel, ebből maradt ez a 4 -
Integra
titán
válasz
kraftxld #35705 üzenetére
nincsen kék képernyő és hex error kód se, reboot után írja ki, aztán visszaállít és login screen.
most meg sikerült megcsinálnia.
vagy 20 update volt, és a felét egyenként tudtam csak installálni. a végére maradt 5, amit nem vett be, aztán egyet bevett, aztán gecire elegem lett és a maradék 4 updatet egyszerűen együtt újra próbáltam. és úgy meg felinstallálta.
teljesen érthetetlen..mod: most meg újra ott a 4 update megint...
cumulative security update for internet explorer 8 (kb2183461)
security update(kb2286198)
security update(kb980436)
security update(kb981852) -
ro_bert17
őstag
válasz
kraftxld #35602 üzenetére
Na igen. Egy net userre: [link]
Aztán meg a control userpasswords2-ra: [link]
Amint látszik ez egy xp, mert sajna pista nincs a kéznél. (azért gondolom nem teljesen más az elve)(#35601) Lenry: sajna pont ez a nyűgöm. Bosszant az is hogy a júzer rendszergazdai joggal éldegél, arról meg nem beszélve, ha bedöglik a fiókja, akkor nincs mihhez nyúlni.
-
Rhino666
addikt
válasz
kraftxld #35526 üzenetére
1. Nem olvastad el a PS-t.
2. Fizikai képtelenség leszedni a Vistából kiírtani a wmp-t, mert ügyesen úgy csinálták meg, hogy szerves része legyen.Még ha létezne is hozzá segédprogi (én is tudnék írni, nem nagy ügy), ami bootolás közben legyalulná a cuccait (amikor még nincs levédve), összeomlana a rendszer tőle.
-
_Petya_
őstag
válasz
kraftxld #34724 üzenetére
Hello!
Switch sincs, közvetlenül csatlakozik a hálózatra. Azért fontos a TTL, mert így szűrjük ki azokat, akik routert kötnek a gépük helyére, és NAT-olnak.
Viszont vannak olyan gépek, ahol nem NAT-olnak, mégis csökkentett TTL-el mennek ki a csomagok, eddig ezek mindegyike torrentező Windows volt. Ez ugye meghamisítja a statisztikát, ezért szeretném kideríteni az okát.
Petya
-
canniball
nagyúr
válasz
kraftxld #34455 üzenetére
Van ilyen, be is állítottam de valami mégsem passzolt. Ahogy piszkáltam most vettem észre, hogy a 11 karakteres jelszóból csak 8 karaktert jegyez meg, így nem csoda hogy hibát dob. De vajon miért nem jegyzi meg mind a 11 karaktert?
Mod.: XP-nél Commanderben a Jelszó megjegyzése opció oldotta meg végül a dolgot, de itt azt is hiába jelölöm be, újraindítás után elfelejti.
-
CSorBA
őstag
válasz
kraftxld #12507 üzenetére
Amúgy hétfőn akartam újrarakni, (akkor jön meg pár cuccom még a géphez, és akkor együtt el akartam intézni, hogy friss legyen, meg minden), hát csak nem bírta ki addig
Legközelebb körültekintőbb leszek a Ghostal...
Köszi mindenkinek a válaszokat..
Addig meg kihúzom így böngészőből..
Még 1 dolgot tudnék kipróbálni, csinálok egy partíciót, az lesz c, és oda visszamásolok midnent a backupbol.. akkor talán normálisabb lenne, de úgysem lenne ugyanaz.. csak talán kicsit használhatóbb, nah mind1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Akciókamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest