Hirdetés
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
mob_zzz #18830 üzenetére
Köszi, megoldottam.
Igaz, hogy a gadget amit találtam, az is csak a SpeedFan-nal együtt működik, de ezt legalább sikerült működésre bírnom. A másik valamiért nem működött együtt az Everest-tel, még akkor sem, amikor fel volt téve.A másik annyiban lett volna jobb, hogy az egyben mutatta volna az egyéb hőfokokat is, de most a CPU a lényeg, így ez is megteszi.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
mob_zzz #17629 üzenetére
Na ma megcsináltam a telepítést, minden gond nélkül elfogadta a kulcsomat, az aktiválás is sikerült, úgyhogy lényegében gond nélkül lezajlott az installálás. Annyi gondom volt, hogy az alaplapi hangkártyámhoz (CMI 9880) nincsen Vistás driver, de találtam neten egy XP-s változatot, amivel működik a hang. A megszokott programjaim is működnek Vistával, szóval eddig minden rendben van. Sebességben lassulást nem tapasztaltam (XP-hez képest), pedig nem új a konfigom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
mob_zzz #17629 üzenetére
Ráereszted az SP1-et
(A helyzet az, hogy SP1 telepítő gyakorlatilag minden rendszerszintű módosítás esetén megáll, azaz nem települ - ergo ha vlite-olva van, szét van kummantva az aktivációs akármi vagy preaktivált, akkor sírni fog a szája.)De ha tényleg ezt írják, akkor csak nem hazudnak már...
Arra figyelj, hogy amikor kulcs nélkül telepíted, akkor azt a verziót rakd fel, amihez van a serialod (asszem Bizniszt adnak tisztaszoftveren?). Aztán telepítés után gond nélkül aktiválod majd a kulcsod megadásával, és voilá.
És egészen biztos, hogy legális
-
Morden24
nagyúr
válasz
mob_zzz #17626 üzenetére
Az is egy jó megoldás, ha esetleg van az ismerősi körödben Vista telepítőlemez. Nem kell semmit problémázni, felteszed kód nélkül azt a változatot, amihez van a serial-od, és utána aktiválod. Én még azt sem tudom felajánlani, hogy odaadom a saját telepítőlemezemet, mert nekem nem magyar
-
localhost
Közösségépítő
válasz
mob_zzz #17620 üzenetére
Legálisan csak VHD formátumban: tudtommal. 30 napos
-
Edween
őstag
válasz
mob_zzz #15535 üzenetére
Én, megfelelek az általad felállított elvárásnak. kiválóan fut a rendszeremen a vista, eddig semmien gubancom nem volt. Le is kopogom, kop-kop.
Szal, szerintem semmivel nem fut lassabban, mint anno az xp, a netem kb 2 szer gyorsabb, a rendszerműveletek is kifogástalanul mennek, szvsz tutijó op a vista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest