Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
mob_zzz #18830 üzenetére
Köszi, megoldottam.
Igaz, hogy a gadget amit találtam, az is csak a SpeedFan-nal együtt működik, de ezt legalább sikerült működésre bírnom. A másik valamiért nem működött együtt az Everest-tel, még akkor sem, amikor fel volt téve.A másik annyiban lett volna jobb, hogy az egyben mutatta volna az egyéb hőfokokat is, de most a CPU a lényeg, így ez is megteszi.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
mob_zzz #17629 üzenetére
Na ma megcsináltam a telepítést, minden gond nélkül elfogadta a kulcsomat, az aktiválás is sikerült, úgyhogy lényegében gond nélkül lezajlott az installálás. Annyi gondom volt, hogy az alaplapi hangkártyámhoz (CMI 9880) nincsen Vistás driver, de találtam neten egy XP-s változatot, amivel működik a hang. A megszokott programjaim is működnek Vistával, szóval eddig minden rendben van. Sebességben lassulást nem tapasztaltam (XP-hez képest), pedig nem új a konfigom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
mob_zzz #17629 üzenetére
Ráereszted az SP1-et
(A helyzet az, hogy SP1 telepítő gyakorlatilag minden rendszerszintű módosítás esetén megáll, azaz nem települ - ergo ha vlite-olva van, szét van kummantva az aktivációs akármi vagy preaktivált, akkor sírni fog a szája.)De ha tényleg ezt írják, akkor csak nem hazudnak már...
Arra figyelj, hogy amikor kulcs nélkül telepíted, akkor azt a verziót rakd fel, amihez van a serialod (asszem Bizniszt adnak tisztaszoftveren?). Aztán telepítés után gond nélkül aktiválod majd a kulcsod megadásával, és voilá.
És egészen biztos, hogy legális
-
Morden24
nagyúr
válasz
mob_zzz #17626 üzenetére
Az is egy jó megoldás, ha esetleg van az ismerősi körödben Vista telepítőlemez. Nem kell semmit problémázni, felteszed kód nélkül azt a változatot, amihez van a serial-od, és utána aktiválod. Én még azt sem tudom felajánlani, hogy odaadom a saját telepítőlemezemet, mert nekem nem magyar
-
localhost
Közösségépítő
válasz
mob_zzz #17620 üzenetére
Legálisan csak VHD formátumban: tudtommal. 30 napos
-
Edween
őstag
válasz
mob_zzz #15535 üzenetére
Én, megfelelek az általad felállított elvárásnak. kiválóan fut a rendszeremen a vista, eddig semmien gubancom nem volt. Le is kopogom, kop-kop.
Szal, szerintem semmivel nem fut lassabban, mint anno az xp, a netem kb 2 szer gyorsabb, a rendszerműveletek is kifogástalanul mennek, szvsz tutijó op a vista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest