Hirdetés
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
chatran #36122 üzenetére
Én meg azon csodálkozom, hogy egyáltalán ajánlott fel frissítést, mert úgy tudom az SP1 előtti Visták már nem támogatottak, tehát eleve fel kell telepíteni a külön álló SP1 -et, majd SP2-t és utána update.
Szerk: Arra készülj fel, hogy SP2 -után lesz vagy 4 -5 hullámban egy csomó frissítés még
-
WonderCSabo
félisten
válasz
chatran #28102 üzenetére
Akkor itt tényleg vmi nagy gáz van. Esetleg, ha teljesítménycentrikus helyett kiegyensúlyozottra teszed?
TecK: Indítsd el a Vistát safe módban. CCleanert indítsd el rendszergazdai jogosultsággal. A CCleanernél az eszközöknél távolítsd el a drivert, ha fenn van. Indítsd a Vistát újra de megint safe módban. A drivert próbáld fel rakni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
chatran #28085 üzenetére
Én is sokat szívtam ugyanezzel a gonddal P45-ös lappal és nem jöttem rá miért csinálja. P31 előtte nem csinálta. XP-vel szintén nem volt ilyen gondom csak a Vistával. Viszont azt vettem észre, hogy a power gomb rövid megnyomása után leáll rendesen, úgyhogy azt kezdtem el használni. Most a Win7 beta van fent, 64-es és ez nem csinált még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest