Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Sziasztok!
Érthetetlen problémával állok szemben..
Adott egy HP noti Több mint fél éve hibátlanul ment rajta ez a Vista 32bit. Frissítések SP1, minden egyéb fent van.
Szüleimnél van egy panasonic kamera, amiről azt illik tudni, hogy bár mpeg file-okban rögzíti a videókat, mégis (számomra érthetetlen okból) .MOD kiterjesztést "rak" a fileok mögé. (ezeket, ha pl videótárba akarja az ember feltölteni elég a kiterjesztést átírni .mpg -re, és már működik is!!).
Na most ott egy asztali gépen DVD+R-es lemezekre kiírtam a videókat.
Hazaérve a notiba beraktam, és a következő történt: megjelenítette a lemezen található videófileok ikonjait, elkezdtem lejátszani egyet, ami szakadozott.
Gondoltam nehezen olvassa a lemezt, ezért áthúztam az összeset az asztalra, és innen próbáltam megnyitni. bármelyik file-ra ráklikkeltem akár jobb vagy bal klikkel, kiírta, hogy:
"A windows intéző leáll! A windows megoldást keres a problémára" Majd nemsokkal utánna "A windows intéző újraindul"
Aztán már ha nem klikkeltem, akkor is folyamatosan ezt csinálja. Eltűnik a tálca és az asztali ikonok, majd megjelennek. Felpakolja az értesítési területre az ikonokat, majd újra meghal, aztán újra feléled. Ezt csinálja folyamatosan. Az internet explorer, vagy bármelyik progi (már ha sikerül elindítani az intéző bezárása előtt), akkor tökéletesen működik, csak a kurzort veszi el amikor átvált a figyelmeztető ablakra.
Vírust nem talált a gépen a NIS 2008, és az asztali gépen is NIS volt, csak 2007. Távsegítségben gyorsan ott is futtattam egy keresést, de ott sincs vírus.HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest