- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Sziasztok!
Érthetetlen problémával állok szemben..
Adott egy HP noti Több mint fél éve hibátlanul ment rajta ez a Vista 32bit. Frissítések SP1, minden egyéb fent van.
Szüleimnél van egy panasonic kamera, amiről azt illik tudni, hogy bár mpeg file-okban rögzíti a videókat, mégis (számomra érthetetlen okból) .MOD kiterjesztést "rak" a fileok mögé. (ezeket, ha pl videótárba akarja az ember feltölteni elég a kiterjesztést átírni .mpg -re, és már működik is!!).
Na most ott egy asztali gépen DVD+R-es lemezekre kiírtam a videókat.
Hazaérve a notiba beraktam, és a következő történt: megjelenítette a lemezen található videófileok ikonjait, elkezdtem lejátszani egyet, ami szakadozott.
Gondoltam nehezen olvassa a lemezt, ezért áthúztam az összeset az asztalra, és innen próbáltam megnyitni. bármelyik file-ra ráklikkeltem akár jobb vagy bal klikkel, kiírta, hogy:
"A windows intéző leáll! A windows megoldást keres a problémára" Majd nemsokkal utánna "A windows intéző újraindul"
Aztán már ha nem klikkeltem, akkor is folyamatosan ezt csinálja. Eltűnik a tálca és az asztali ikonok, majd megjelennek. Felpakolja az értesítési területre az ikonokat, majd újra meghal, aztán újra feléled. Ezt csinálja folyamatosan. Az internet explorer, vagy bármelyik progi (már ha sikerül elindítani az intéző bezárása előtt), akkor tökéletesen működik, csak a kurzort veszi el amikor átvált a figyelmeztető ablakra.
Vírust nem talált a gépen a NIS 2008, és az asztali gépen is NIS volt, csak 2007. Távsegítségben gyorsan ott is futtattam egy keresést, de ott sincs vírus.HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest