Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Kipróbáltam, és nekem, ha itt nincs bepipálva a mediaplayer, akkor nincs képernyőkímélő, képernyőkikapcsolás, de alvó állapot vagy hibernálás sem, hiába időzítem. Bár most "csak azegyik laptopomon fut a vista 64bites, uh a 32 bitesben lehet van bug, és nem mükszik esetleg..
Üdv! -
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21438 üzenetére
De gondolom te csak "natúr" telepítetted, és úgy jött elő. Nekem lehet, hogy ez az iata illesztő nyúlt bele,bár nem értem, hogy akkor utánna miért működött hibátlanul egész a frissítések letöltéséig... Na mindegy újrarakom hétfőn, aztán referálok!
(#21448) Core2duo6600 : Meglátjuk,bár subaruwrc-nek elvileg enélkül jelentkezett ugyanez a hiba, és erről a lemezről telepített vista már működött fél évet ezen a gépen, meg ezen kívül még pár gépen hiba nélkül... Hétfőn újrapakolom aztán meglátjuk..
-
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21432 üzenetére
Nálam ugyanez van... bár nekem így kezdődött: hsz: #21356
Aztán jött ez:
Nos: újra terítéken a dolog. Tegnap legyalultam a hdd-t,újra raktam a vistát. újrapartícionálva-formázva...stb
Szépen feltelepült, mielőtt a windowson kívül bármit felraktam volna, teszteltem kicsit, és működött is szépen. Majd betettem az ominózus lemezt, megnéztem róla 3db file-t a windows media player-rel.
Semmi akadás vagy hasonló nem történt. ezekután telepítettem még 3db frissítést, amiután automatikusan újraindult.de be már nem jelentkezett... Állandóan újraindul,feltelepíti a 3db frissítést 100%-ig, majd a belelentkező képernyőt megvillantva kiírja, hogy leáll.. És úgy is tesz. Aztán újra és újra ismétlődik a ciklus... Most komolyan az a szitu, hogyha netán véletlen ilyen file kerül a gépre azonnal behal???? Legalább lehetne letiltani ezt a kiterjesztést!!!
Egyszerűen ne nyissa meg, hanem írjon rá hibát! DE a rendszert miért kell meghülyítenie??? És a 64bitesnek miért nincs semmi baja vele??Ezek után már nem tudom, hogy a file-ok okozták-e a hibát, vagy a frissítések... Én sehogy sem tudtam belépni,és mivel már visszahelyeztem az adataimat a helyükre, kénytelen voltam kivenni a hdd-t és külső házban a másik lapimon lementeni... ami tuti,hogy egyetlen ismeretlen eszköz volt az eszközkezelőben, amire azt hittem, hogy ahci sata vezérlő, és felraktam az intel iata70_enu.exe nevű illesztőjét, holott csak a quick launch button illesztőt hiányolta, amit meglepetésemre automatikusan az interneten találta! Első alkalom volt, hogy az automatikus illesztőkeresés a neten hasznos és eredményes volt!
Jövőhéten ha hazaérek újra legyalulom... -
Laca 012
őstag
válasz
Core2duo6600 #21358 üzenetére
Csak ha már meghalt az intéző, akkor nem javítja meg a codec felrakása nem? Már letöröltem a videofile-okat is, inkább nem akarom lejátszani a fileokat, csak ezt hagyja abba! Nem tudod, merre keressem, hogy hol volt már ez téma? Keresővel nem igazán találtam..
-
Laca 012
őstag
Sziasztok!
Érthetetlen problémával állok szemben..
Adott egy HP noti Több mint fél éve hibátlanul ment rajta ez a Vista 32bit. Frissítések SP1, minden egyéb fent van.
Szüleimnél van egy panasonic kamera, amiről azt illik tudni, hogy bár mpeg file-okban rögzíti a videókat, mégis (számomra érthetetlen okból) .MOD kiterjesztést "rak" a fileok mögé. (ezeket, ha pl videótárba akarja az ember feltölteni elég a kiterjesztést átírni .mpg -re, és már működik is!!).
Na most ott egy asztali gépen DVD+R-es lemezekre kiírtam a videókat.
Hazaérve a notiba beraktam, és a következő történt: megjelenítette a lemezen található videófileok ikonjait, elkezdtem lejátszani egyet, ami szakadozott.
Gondoltam nehezen olvassa a lemezt, ezért áthúztam az összeset az asztalra, és innen próbáltam megnyitni. bármelyik file-ra ráklikkeltem akár jobb vagy bal klikkel, kiírta, hogy:
"A windows intéző leáll! A windows megoldást keres a problémára" Majd nemsokkal utánna "A windows intéző újraindul"
Aztán már ha nem klikkeltem, akkor is folyamatosan ezt csinálja. Eltűnik a tálca és az asztali ikonok, majd megjelennek. Felpakolja az értesítési területre az ikonokat, majd újra meghal, aztán újra feléled. Ezt csinálja folyamatosan. Az internet explorer, vagy bármelyik progi (már ha sikerül elindítani az intéző bezárása előtt), akkor tökéletesen működik, csak a kurzort veszi el amikor átvált a figyelmeztető ablakra.
Vírust nem talált a gépen a NIS 2008, és az asztali gépen is NIS volt, csak 2007. Távsegítségben gyorsan ott is futtattam egy keresést, de ott sincs vírus.HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest